RO Study
👤
Lary887
Lary887
31-01-2018
Limba română
a fost răspuns
În ce loc se varsă oltul în dunăre?
Răspuns :
Аноним
Аноним
31-01-2018
Oltul se varsa in Izlaz .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Planta Texila Utilizata Pentru Obtinerea Lenjeriei De Corp
Scrie O Narațiune , De 60-80 De Cuvinte, Având Titlul ,,O Călătorie În Timp", În Care Să Inserezi Următoarele Adverbe: Suficient, Niciodată, Dincolo, Poate Și T
Zcuzeeeeee Îmi Dă Și Mie Cineva Un Exemplu De Pătrat Perfect Mai Mic Decât 20 ..... Mulțumesc.
Un Tata Este Cu 28 De Ani Mai Mare Decât Fiul Sau .afla Vârstă Tatălui Și A Fiului Dacă Peste Cinci Ani Vârstă Tatălui Va Fi De Trei Ori Mai Mare Decât Vârstă F
Un Rod Cu Forma De Dreptunghi Are Perimetrul 156 M.Stiind Ca Latimea Este Cu 18m Mai Mica Decat Lungimea,afla Lungimea Si Latimea Rodului .Metoda Figurativa.
Indicați Forma Literară A Următoarelor Cuvinte Din Text:mă Prinz,spuindu-se,să Piarză,umere.Vă Rog Ajutațima Îmi Trebuie Mâine.
Dati Exemple Din Viata Sociala Prin Care Sa Ilustrati Modul In Care Impinesc Oamenii Iubirea Crestina. Va Rog,urgenttt!
O Întrebare Pentru Toți:Cine E Mihai Eminescu Şi Cum Se Chema El Înainte?
Ma Poate Ajuta Cineva Cu Asta? PP - Propozitie PrincipalaCZ- Circumstantiala De Cauza
O Substanta Organica Contine 81.82%C Si 18.18%H Si Are Masa Moleculara 44.sa Se Determine Formula Moleculara A Substantei.