RO Study
👤
Denisa701
Denisa701
30-01-2018
Matematică
a fost răspuns
Va rog ajutați mă am nevoie urgent!!!
Răspuns :
Cocirmariadenis
Cocirmariadenis
01-02-2018
85 + 85 : 5 + ( 85 - 5 ) = 182
= 85 + 17 + 80 =
= 182
Problema
Maria a rezolvat in vacanta 85 de probleme. Dana rezolva de 5 ori mai putin decat Maria, iar Ana cu 5 mai putin. Cate probleme au rezolvat cele 3 fete?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Numeste Trei Predicate Verbale Exprimate Prin Verbe La Timpuri Diferite Ale Infocativului Din Poezia Caisul
Caracterizarea Personajului Vaniusa !!!VA ROG E URGENT!!! DAU COROANĂ
Redeactați Un Text De Maximum Șase Enunțuri Despre Unul Dintre Voievodatele Românești ( La Alegere), În Evul Mediu. Veți Avea În Vedere:
5. Selectează, Din Fragmentul Următor, Trei Verbe La Modul Indicativ Aflate La Timpuri Diferite,precizându-le: Nu Se Poate Ști Dacă Profesoara Era Sau Nu Era În
Am Nevoie De Ajutor Urgent
XFormulează Răspunsuri La Întrebări.a) Prin Ce Încercări Îl Trece Canga Pe Porcub) Canga Continuă Gluma Şi Se Preface Că Nuc) Cum Scapă Porculete Din Casa Lui C
Într-o Clasă Sunt 30 De Elevi Câți Băieți Și Câte Fete Sunt În Această Clasă Știind Că Dacă Ar Fi Cu Trei Fete Mai Puțin Atunci Numărul Băieților Ar Fi Jumătate
14. Rezolvatii In Q Ecuatiile (REPEDE VA ROG DAU COROANA)
3. Se Considera Punctele A(2a, 7) Şi B(1, 6+2a), Unde A E R.a) Determinați Valorile Reale Ale Lui A Pentru Care Lungimea Segmentului AB Săfie Egală Cu 5√2.b) Pe
Câinelui Sunt De 19000 De Bani.10cu Pluto Decât Cele Cu Beethoven.Un Magazin De Confecții A Vândut Tricouri Imprimate Cu Imagini Cu Câini Celebri Din Filme:296