RO Study
👤
Anonim
Anonim
30-01-2018
Limba română
a fost răspuns
Dau coroana. Cele neincercuite ce sunt
Răspuns :
Seacostețe
Seacostețe
30-01-2018
Lui este pronume si Mi este substantiv
Answer Link
Biancamih200731
Biancamih200731
30-01-2018
Mi este o nota muzicala =aici este subt.;
Cartea lui Ionel este la mine=aici este tot subt. ;
Sper ca te-am ajutat ☺!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5p 4. În Figura Alăturată Este Reprezentat Rombul ABCD Cu BD = 18 Cm Şi *CAD = 30°. Perimetrul Rombului ABCD Este Egal Cu: In A) 36 Cm B) 72 Cm C) 36√2 Cm D) 54
La Raionul De Produse Lactate S Au Vândut 72 De Kg De Brânză Dulce Și Telemea Cantitatea De Brânză Telemea Fiind Cu 8 Kg Mai Multă Decât Brânza Dulce Aflați Ce
Completați Spațiile Libere Pentru A Obține Enunțuri AdevărateB)Dacă 35kg De Roșii Și 42kg De Castraveți Costă 259 De Lei, Atunci 5kg De Roșii Și 6kg De Castr
Exercițiul 6 Va Rog!
Dupa Ce Te Documentezi Pe Internet Indica Pe Harta Urmatoare Prin Culori Diferite Cele Patru Tari Pe Teritoriul Carora Se Afla Laponia Norvegia Suedia Finlanda
5p 2. Se Consideră Expresia E(x)=(5x+3)² − (3x+4)², Unde X Este Număr Real. (2p) B. Daca N Nu Este Divizibilil Cu 3 Arata Ca E(n) Este Divizibil Cu 3
6. În Figura Alăturată Este Reprezentată Piramida ABCD, Cu DB = AC = AD = = 12sqrt(2) Cm Și b) Calculează Sinusul Unghiului Format De Dreptele AB Şi EF
Inspectoratul Scolar Județean Constanţa 3. Se Consideră Numerele Reale A = 2√6. (+/2) - √12 Şi B = √(2√3-3√2)² + √₂ − 2√3|. (2p) A) Arată Că A = 4√2. (3p) B) Ar
3. 26 Cristina Are Trei Cuburi (roşu, Verde Şi Galben), Cu Masele Necunoscute, Şi O Masă Marcată De 1 Kg. Pentru A Deter- mina Masa Cuburilor, Cristina A Folosi
O Mamă Are Trei Copii. Unul Din Ei Este Cu 3 Ani Mai Mic Decât Ceilalţi Doi, Care Sunt Gemeni. Värsta Mamei Este Egală Cu Suma Vârstelor Copiilor, Iar Cei Patru