RO Study
👤
Ancuta25
Ancuta25
17-01-2015
Limba română
a fost răspuns
Care e valoarea morfologica a cuv "toate"?
Răspuns :
Galadreea
Galadreea
17-01-2015
Pronume nehotarat sau adjectiv pronominal nehotarat, depinde de context
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fenomenul De Urbanizare Favorizeaza: A)identitatea B)diversitatea C)uniformizarea D) Nationalismul.
Dacă Familia Lui Memo Folosește 2 Tuburi De Pasta De Dinti Intr-o Lună, De Câte Tuburi Are Nevoie Intr-un An ?
Fie A=5+7+9+...+27.Calculați Radical Din A.
Fie DEF Un Triunghi Isoscel De Baza [EF].Aflati Perimetrul Triunghiului DEF ,stiind Ca :a) DE=12cm Si EF=7cm Va Rog Ajutatima !!! Îmi Trebuie Maine La Scoală.
Suma A Două Numere Este 90.știind Că Al Doilea Este De 5 Ori Mai Mic Decât Primul,află Fiecare Număr
Vă Rog Să Mă Ajutați.Subliniaza Pe Text Câte Două Imagini Vizuale, Două Imagini Auditive Și Două Imagini Motorii .
Compune O Problema Pe Baza Reprenzitarii Grafice De Alaturi mI----I /170 N I----I +80 SCRIETI PROBLEMA DAU 20 PUNCTE
Curtea Unei Școli Are Forma Unui Dreptunghi Cu Lungimea De 160 M Iar Lățimea Egală Cu Jumătate Din Lungime Află Lungimea Gardului Care Împrejmuiește Curtea Dacă
Un Drapez Dreptunghic Are Un Unghi De 125 De Grade,masura Unghiului Ascutit Va Fi De ........grade
Explicati Aceste Enunțuri : "Ion Pillat Este Cântărețul Unuia Dintre Peisajele Cele Mai Frumoase Ale Țării,regiunea Muscelelor Din Apropierea Piteştilor: Arges