Răspuns :
Eu am fost la magazin și am cumpărat doua lămâi,trei protocoale o banana și mama mi a dat 30 lei ca sa cumpăr toate acestea!Pe drum am văzut 3 căței asa ca le-am luat 3 crembusti de pui!
A fost o zi de 15 iunie, eu si tatăl meu, profesor de matematica ne am spus sa mergem la un meci de baschet. Cand am intrat in sala cu nr 4 am văzut un teren de baschet care părea de zeci de metri. nu stiu ce lungime are un teren, a fost primul meu meci, deși fratele meu joaca baschet de 6 ani...
când meciul a început pe tabela de marcaj scorul era nul. in cele doua echipe erau doar băieți. meciul abia a început si deja echipa verde, a fratelui meu conducea cu 3 puncte. eu il intreb pe tata
-unde i 2 ul?
- in catalog răspunde el
- nu, adică fratele meu, el are nr doi pe tricou, nu?
-da, sa se asorteze cu notele lui
până la urmă fratele meu a dat coșul câștigător, scorul a ajuns la 40-47 si asa a ajuns căpitan de echipă
de abia astept următorul lui meci
sper ca te am ajutat si scz dc am scris cv gresit
dc nu înțelegi ceva intreaba ma
când meciul a început pe tabela de marcaj scorul era nul. in cele doua echipe erau doar băieți. meciul abia a început si deja echipa verde, a fratelui meu conducea cu 3 puncte. eu il intreb pe tata
-unde i 2 ul?
- in catalog răspunde el
- nu, adică fratele meu, el are nr doi pe tricou, nu?
-da, sa se asorteze cu notele lui
până la urmă fratele meu a dat coșul câștigător, scorul a ajuns la 40-47 si asa a ajuns căpitan de echipă
de abia astept următorul lui meci
sper ca te am ajutat si scz dc am scris cv gresit
dc nu înțelegi ceva intreaba ma