RO Study
👤
Dobrindy
Dobrindy
29-01-2018
Matematică
a fost răspuns
5?5?5?5sa ne dea rezultatul 5
Răspuns :
Rayzen
Rayzen
29-01-2018
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2. XYZXYZ Este Un Număr Cu Şase Cifre. Dacă ImpartimXYZXYZ La Un Alt Numar Cu Trei Cifre Xyz, Obținem:A)11B) 101C)1001D) 110E)1010
Buna Am Nevoie De O Povestire Pentru Fata Cu Chibritul Dar Trebuie Sa Aibe Un Final Mai Fericit Trebuie Sa O Am Azi Ea Trebuie Sa Fie De 8-10 Randuri De Caiet .
Dacă 350 = 9³? – 5, Atunci Valoarea Numărului Natural X Este?= X Dar Nu Am Putut Sa Îl Pun Ca Putere
Exercitiul Nr 8 Pag 40 Crezi Ca Lectiile Care Incurajeaza Creativitatea Elevilor Ar Putea Contribui Mai Mult La Progresul Scolar Al Acestora ? Justificati Ras
Integrala De 2sin(x) Cos(x), Va Rog, E Urgent, Nu Știu Dacă Trebuie Sa O Fac Cu Schimbare De Variabila Sau Prin Părți
Ce Fel De Molecule Se Stabilesc Intre Acidul Clorhidric Si Apa La Dizolvarea Acestora -interacțiuni De Tip Ion-ion-interacțiuni De Tip Dipol-dipol-legături Cova
10. Explică, Într-un Text De Cel Puţin 30 De Cuvinte, De Ce Crezi Că Profesorul Nu Va Danote Elevilor Pe Însemnările Din JurnaleTextul Este În Poză.Urgent Vă Ro
Suma A Trei Numere Este 88 . Suma Ultimilor Doi Termeni Este 84 , Iar Primul Este De 2 Ori Mai Mare Decât Al Doilea. Care Sunt Cei Trei Termeni? Vă Rog Repede
9+8*[7+6*(5+4*3)-2*1]-10*10 PLS DAU COROANA
Will And Bill Are Neighbours. Complete Thesentences About Will Using Have Something Done.1 Bill Cuts His Grass Twice A Week.Will Twice A Week.2 After The Storm