RO Study
👤
Ionelaraul85p3bxka
Ionelaraul85p3bxka
29-01-2018
Engleza
a fost răspuns
cine mă poate ajuta ?
Răspuns :
Revoltatu
Revoltatu
29-01-2018
La 4 in loc the ,,some" este ,,any" ; La 5 in loc the ,,a lamp is blue" este ,,the lamp is blue" ; La 7 in loc de ,,a" este ,,any"
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Rezolv [(8+2)×(187-107)]÷4
Vreau Si Eu Asemanari Si Deosebiri Intre Doua Medii Geografie (ca Mediul Ecuatorial Si Mediul Musonic Sau Oricare Alte Medii Geografie). Daca Gasiti Sau Daca St
Aflati Doua Numere Naturale Stiind Ca Diferenta Lor Este 34 Si Numarul Mai Mare Este Cu 35 Mai Mic De Cat Dublul Numarului Mai MicVa Rog Eu Mult Ajutatima
Daca Elevii Unei Clase Sunt Așezați Câte 2 In Bancă,atunci Un Elev Stă Singur In Banaca Si 6 Bănci Sunt Goale. Dacă Elevii Aceleași Clase Sunt Așeați Câte 3 Î
Aratati Care Cuvinte Sunt Formate Prin Derivare Cu Sufixe Sau Prefixe Si Care Sunt Formate Prin Compunere: Srabun, Filolog, Ultracentral, Junimism, Fotografie,
Recunoaste Substantivele Din Textele Urmatoare Si Precizat I Felul Si Numarul Lor. Haina Ei Albă Si Lunga Părea În Nor De Raze Si Umbre, Iar Părul Era Împleti
David Si Victor Au Impreuna 648 Fotografii.Victor Are Cu 20 De Fotografii Mai Putine Decat David.Cate Fotografii Are Fiecare Copil?Varog Urgent Si Rapid Chiar A
Cu Cat E Mai Mare Diferenta Numerelor Pare Fata De Diferenta Celor Impare Din Sirul :922,643,152,355?
Care Este Volumul Unui Sac Cu Faina De Grau ,daca Aceasta Are Densitatea Egala Cu 1200kg/ M3 Iar Masa Sacului Cu Faina Este De 36 De Kilometri Cati Astfel De Sa
(-3radical Din3)*(-2 Radical Din 5)