Răspuns :
veverita
Într-o zi de vară caldutosa eu si amica mea Ana am ieșit afară... Deodată vedem ceva ce se mișcă în tufiș.. vedem o codiță stufoasă niște ochișori Mici negri că margele era o veveriță!!!
Eu si Ana am decis să o urmarim!!
Ea era înfometată și cauta ghinde. Se uita în lung și-n lat dar fără rost!
Ana a găsit câteva ghinde iar cand a vrut să i le ducă mai a¶roa¶e acesta a zbughito în co¶ac sus de tot!!
off nu o mai ¶uteam admira! Am lăsat ghinde le acolo iar după ¶utin timp⏰ o vedem că mănâncă ghindele care le lasase Ana acolo
ma bucur ca ¶ot admira natură
Într-o zi de vară caldutosa eu si amica mea Ana am ieșit afară... Deodată vedem ceva ce se mișcă în tufiș.. vedem o codiță stufoasă niște ochișori Mici negri că margele era o veveriță!!!
Eu si Ana am decis să o urmarim!!
Ea era înfometată și cauta ghinde. Se uita în lung și-n lat dar fără rost!
Ana a găsit câteva ghinde iar cand a vrut să i le ducă mai a¶roa¶e acesta a zbughito în co¶ac sus de tot!!
off nu o mai ¶uteam admira! Am lăsat ghinde le acolo iar după ¶utin timp⏰ o vedem că mănâncă ghindele care le lasase Ana acolo
ma bucur ca ¶ot admira natură
Veverita
Era o zi de iarna.Padurea era trista.Unele animale hibernau, dar altele cautau hrana.Cum ar fii veverita.Aceasta cauta o ghinda.Nu a gasit-o, dar s-a intalnit cu un iepure.Acestia au vorbit unele lucruri despre viata lor.
-Si...Tu ce mai faci? spune iepurele curios
-Caut o ghinda de 3 ore! ii raspunde veverita.
-Pai, stiu eu pe unde ar putea sa fie o ghinda!
-Pe unde?
Iepurele ii sopteste si pleaca.
Veverita se duce unde i-a spus iepurele si se intalneste cu o vulpe.
-Mai, mai, mai...Un invitat nou? spune vulpea.
-Nu stiu despre ce vorbesti, dar caut o ghinda.Iepurele mi-a spus ca aici o pot gasi.
-Prostul ala de iepure? Ei bine, ce a spus este corect.Va trebui sa urci in acel copac pentru a lua ghinda.
-Floare la ureche! striga veverita.
-Asa pare...
Veverita urca pana in varful copacului dar nu a vazut nicio ghinda.In schimb, a vazut doua usi in acel copac.Una pe care scria "Ghinda" si pe una scria "Ghinda uriasa".
-Ce este asta? intreaba veverita.
-Trebuie sa faci o alegere acum.
-Ce ar trebui sa aleg?
-Tu trebuie sa te gandesti...
-Pai, normal ca aleg usa cu ghinda uriasa.
-Bine!Deschide-o.
Veverita deschide usa si vede o ghinda mai mica decat o unghie.
-Ce e asta? spune speriata veverita.
-De ce crezi ce scrie pe o usa?A fost un test.Se vede ca esti foarte naiva!
De aceea nu trebuie sa se lase nimeni pacalit!
Sfârșit
Era o zi de iarna.Padurea era trista.Unele animale hibernau, dar altele cautau hrana.Cum ar fii veverita.Aceasta cauta o ghinda.Nu a gasit-o, dar s-a intalnit cu un iepure.Acestia au vorbit unele lucruri despre viata lor.
-Si...Tu ce mai faci? spune iepurele curios
-Caut o ghinda de 3 ore! ii raspunde veverita.
-Pai, stiu eu pe unde ar putea sa fie o ghinda!
-Pe unde?
Iepurele ii sopteste si pleaca.
Veverita se duce unde i-a spus iepurele si se intalneste cu o vulpe.
-Mai, mai, mai...Un invitat nou? spune vulpea.
-Nu stiu despre ce vorbesti, dar caut o ghinda.Iepurele mi-a spus ca aici o pot gasi.
-Prostul ala de iepure? Ei bine, ce a spus este corect.Va trebui sa urci in acel copac pentru a lua ghinda.
-Floare la ureche! striga veverita.
-Asa pare...
Veverita urca pana in varful copacului dar nu a vazut nicio ghinda.In schimb, a vazut doua usi in acel copac.Una pe care scria "Ghinda" si pe una scria "Ghinda uriasa".
-Ce este asta? intreaba veverita.
-Trebuie sa faci o alegere acum.
-Ce ar trebui sa aleg?
-Tu trebuie sa te gandesti...
-Pai, normal ca aleg usa cu ghinda uriasa.
-Bine!Deschide-o.
Veverita deschide usa si vede o ghinda mai mica decat o unghie.
-Ce e asta? spune speriata veverita.
-De ce crezi ce scrie pe o usa?A fost un test.Se vede ca esti foarte naiva!
De aceea nu trebuie sa se lase nimeni pacalit!
Sfârșit