RO Study
👤
Leuljungli
Leuljungli
29-01-2018
Matematică
a fost răspuns
Scrie toate numere prime pana la 30
Răspuns :
Аноним
Аноним
29-01-2018
2,3,5,7,11,13,17,19,23,29
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Tudor Arghezi, De-abia Plecasesi De-abia Plecasesi .Te-am Rugat Sa Pleci . Te Urmaream De-a Lungul Molateciipoteci. Pan-a Pier
Se Numeste Numar Real.............................................. Multimes Numerelor Reale Se Noteaza Cu..........
Construeste Un Enunt In Care Sa Folosesti Sensul Figurat Al Verbului ,, A Plange''
Cuvinte Inrudite Cu :frunza, Copil Si Floare.Multumesc.
Comentează Următorul Citat(minim 50 Cuvinte) "Poți Afla Mai Multe Despre O Persoană Prin Ceea Ce Spune Ea Despre Ceilalți Decât Prin Ceea Ce Spun Ceilalți Despr
Un Trapez Isoscel ABCD Cu AB //CD Are AB=12cm,CD=AD=BC=6cm.fie AD Intersectat CuBC={M}. Aflati Perimetrul Triunghiului ABM. Va Rog Ajutati-mă!
Arătați Ca Fracția (7n+12):(3n+5) Este Ireductibilă Pentru Orice N Inclus In N. Va Rog Să Mă Ajutați, E Urgent
Literele B,t,i,c,r,h,i Trebuie Sa Formeze Un Cuvant Tot La Fel Si N,i,r,c,i,h,i Si C,i,r,h,e,n Sig,c,i,h,r,r,u Sis,c,m,i,h,u, Si C,a,h,a,r,i,t Si C,u,r,h,i,e
Demonstreaza Ca Numarul A Este Patrat Perfect,unde A=1+2+3+...+100+51x101
Gică Şi Lică Lucrează La O Fabrică De Jucării, În Schimburi Diferite. Anul Acesta Patronul Fabricii A Hotărât Să Confecţioneze Şi Mărţişoare. Mărţişoarele Gata