RO Study
👤
FLORENTINANISTOR
FLORENTINANISTOR
29-01-2018
Matematică
a fost răspuns
ex 3 c) va rog frumos!!!!
Răspuns :
Basescugabrielp32n9w
Basescugabrielp32n9w
29-01-2018
3•2•8+38= 48+8= 56
3•3•7-47= 63-47= 16
8•7•0+96= 0+96= 96
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Este Ceva Grav Dacă Am Scris Din Greseala Mediile In Carnet Cu Albastru? Ce Pot Face Ca Să Rezolv? Necesit Sa Știu Dacă Este F Grav. VA ROG AJUTOR!!
O Cantitate De 0,4 Moli De 2-metil-1-propenă Se Oxidează Cu O Soluţie Acidă De KMnO4 0,8M. Volumul De Soluţie De KMnO4 Care Se Utilizează În Reacție Este?raspun
2 Alege Explicațiile Potrivite Dintre Paranteze Și Completează Spațiile Punctate, * Geană De Lumină - * A Se Lăsa Pe Tânjală – *soare Cu Dinţi – * (pentru) Te M
Va Rog Ajutatima Dau Coroana
Ajutati-ma Va Rog! Dau Coroana!!
Rents Now.EXERCISES281. Choose The Right Form:1. Do You Realize/are You Realizing That He Is A Very Intelligent Boy?2. Mary Is Ill. I Think/am Thinking She Has/
7 Fie Mulţimile: A = {xe Z/-3<x+5<sau Egal Cu 3} Și B = {xeZ/-6<sau Egal Cu X<-2}. Determinați Valoarea De Adevăr A Propozițiilor : A). - 5eAB). A(
Ce Te A Impresionat Cel Mai Mult Din Piesa A Douăsprezecea Noapte De William Shakespeare? Urgent Va Rog Îmi Trebuie În 6 Minute Va Roogg
Fie Funcția F: RR, F(x) = (2a - 1)x + 5. Să Se Determine Valorile Parametruluireal A Pentru Care Funcția F Este Strict Crescatoare.
Demonstrați Că Într-un Triunghi Dreptunghic ABC, Cu <A = 90°, Are Loc Relația A = B × CosC + C × CosB, Unde A=BC, B=AC, C=AB.