RO Study
👤
1982gabipa
1982gabipa
29-01-2018
Matematică
a fost răspuns
CU cât este mai mare 403decat 187
Răspuns :
Anetud
Anetud
29-01-2018
403-187=216
deci,
403 este mai mare decat 187 de 216 ori
sper ca te-am ajutat
Answer Link
Claudiandreea9
Claudiandreea9
29-01-2018
403-187=316(403 este mai mare decât 187 cu 316 de ori)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Putem Măsura Un Interval De 11 L Având La Dispoziție Doar Două Clepside Una De Două Minute Și Alta De Trei Minute E E Cel Mai Tare Cine Îmi Zice
A1. Se Consideră Patrulaterul ABCD Cuvârfurile A(-2,-4), B(0, 4), C(2, 6),D(4, 6). Să Se Determine:-a) Coordonatele Centrelor De Greu-tate GA, GB, GC, G, Ale Tr
Care ONG Ajuta La Oprirea Incalcarii Dreptului La Opinie Pentru Copii
VECTORI-FIŞĂ DE LUCRUCLASA A IX-A F.R.(2p) 1. Găseşte Coordonatele Vectorilor AB, BC, AC, Dacă A(-1,2),B(0,-3),C(2,-1)(2p) 2. Fie (O, I, J)un Reper Cartezian În
Sens Asemănător Ce Înseamnă Liber Și Apără
Ce Se Întâmplă La Sfârșitul Cărții “totul Va Fi Perfect “ De Lorenzo Marone?
Bună Ziua! Cine Mă Poate Ajuta Cu Un Site De Unde Pot Descărca Actele Necesare Pentru Înființarea Unui SRL. Am Nevoie Urgent Pentru Un Proiect La Educație Antre
Redactează O Compunere Sub Forma Unei Pagini De Jurnal În Care Să Îți Exprimi Emoțiile În Legătură Cu Un Eveniment Important Din Viața Ta Adaugă În Compunere O
Subliniază Semiadverbele Din Enunțurile De Mai Jos. El A Tot Vorbit, Dar Numai Câțiva L-au Urmărit. Ne-a Spus Vreo Două Vorbe Şi A Şi Plecat. Citeşte Măcar Ace
We ____them The Keys Of This House. Va Rog!! Am Nevoie Multumesc! V-am Lasat Cum Ar Trebui!!