RO Study
👤
Nikki14
Nikki14
29-01-2018
Limba română
a fost răspuns
o propozitie cu ciopartite
Răspuns :
Ana1375
Ana1375
29-01-2018
1)Hainele mele sunt ciopârtite(rupte,uzate)
Succes!
Answer Link
Rodicaneataoy5yqu
Rodicaneataoy5yqu
29-01-2018
Fratele meu a ciopartit multe foi. sau Eu cand am venit de la scoala am gasit foi ciopartite .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Formulează Și Scrie O Întrebare La Care Sa Dai Următorul Răspuns :Baba Iarna A Adus Zăpadă Și Ger
Construiți O Aplicație Interactivă Care Afișează Pe Ecran Cinci Opțiuni: Citirea Unui Șir De Valori Numerice; Afișare Șirului De Valori; Ordonarea Șirului Folos
La Un Carnaval Organizat Intr O Scoala Participa 300 De Persoane. Djntre Acestea,204 Sunt Copii,iar Restul Adulti. Stiind Ca Numarul Femeilor Este De 3 Ori Mai
Enumerati Elementele Multimii A={x| X€ Z\ {3}; 4x+2 Supra X-3 € Z
Un Copil Arunca O Minge Cu Masa M=0,10kg Care Se Urca La Înălțimea H=20m Calculați Lucrul Mecanic Al Greutății Mingii Se Va Lua G =10m/s La A 2 A DAUUUU CORONIT
9. Calculati Apotema Si Aria Unui Patrat Care Are Latura De Lungime Egala Cu Lungimea Laturii Unui Triunghi Echilateral Cu Apotema De 2 Radical Din 3 Cm.
In Triunghiul ABC Se Cunosc A=2 , A=60° Si B=45° . Atunci Aria Lui ABC Este =?
Vă Rog Să Mă Ajutați
Sinonime Pentru : A Rândui , A Cerceta, Luminiș, A Se Întruni, A Se Cățăra, Entuziasm
Realizează Perechi Cu Înțeles Asemănător: Belșug,se Destinde,zgomotos,cuvântă, Bogăție,se Odihnește, Vorbește, Gălăgios