RO Study
👤
Adriana1ppppp
Adriana1ppppp
29-01-2018
Limba rusă
a fost răspuns
ajutatima..................
Răspuns :
Мария15
Мария15
29-01-2018
Текст тазывается "Моя мечта" потому что мальчик сказал что когда вырастет станет портнихой. Поэтому текст называется моя мечта.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
7 Choose The Correct Answers.This Is Emma. I Go To School With She Her1 Our Teacher Is Very Nice. We All Like She Her2 Jim's In My Class He Him Is A New Student
Explicati-mi Si Mie Diferenta Dintre Present Perfect Continuos Si Present Perfect Simple Ca Dau Test Si Nu Stiu +exemple
Privește Cu Atenţie Imaginea De Mai Jos Şi Răspunde La Întrebăria) Ce Reprezintă Imaginea?b) Care Sunt Dotările Necesare Asigurării Factorilor De Mediu?Ma Putet
As Vrea Niste Nume De Orase (ex. : Orasul Florilor, Orasul Zmeelor)
3. Se Consideră Fracțiile Zecimale 5,348; 5,35; 5,347; 5,344; 5,341; 5,343; 5,346; 5,349; 5,342; 5,345; 5,34. a) Ordonaţi Crescător Fracțiile Zecimale; b) Aprox
2. Subliniază Pronumele Personale De Politețe.Pe Dumneaei Am Intalnit-o La Teatru.Am Nădejdea Că Dumnealor Se Vor Descurca.Dumneata Esti Cel Mai Potrivit Să Ocu
Va Rog Sa Ma Ajutați!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Imi Puteți Spune Matematicieni Si Biologi Francezi Care S-au Remarcat Prin Ceva Sau Cumva? Am Nevoie Pentru Un Proiect!
Cum Crezi Că L-a Ajutat Jucăria Mincinoasă?
Urgent, Va Rog!!!! Pana Mâine