RO Study
👤
Anonim
Anonim
29-01-2018
Limba română
a fost răspuns
ma ajutati va roggg Dau coroana
Răspuns :
Ruxy361
Ruxy361
29-01-2018
La câte exerciții? ?????
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Două Numere Este 435 , Să Se Afle Numerele Știind Că Al Doilea Este De 2 Ori Mai Mare Decât Primul. Metoda Grafică Vă Rog !
Găsește Predicatele Si Subiectele Din Propoziţiile Date Analizare Dupa Model. Copiinu Asculta Explicatia Profesorului. Copii=subiect, Exprimat Prin Substantiv C
1..Într-un Text Scurt De Maximum 5 Rânduri Formulează Ideea Principală A Textului Folosind Doar Verbe La Modul Indicativ,timpul Prezent Sau Perfect Compus Pe Ca
Suma A Trei Numere Naturale Pare Consecutive Este 702.Aflati Numerele. Aceasta Problema Se Rezolva Cu Ajutorul Ecuatiilor. Ofer Coroana!!!!
Passive Voice:Why Didn't They Offered Him The Job? Subiectul Trebuie Sa Fie HIM
O Compunere De 15 - 25 Rânduri, Despre Primăvară! Vreau Ca Compunerea Să Fie Foarte Creativă! Am Nevoie Foarte Repede! Vă Rog!
Cea Mai Frumoasa Scrisoare Către Mama ❤️Eu Am Prea Multe Si Nu Cred Ca Va Fi O Scrisoare Si Un Roman ❤️ Va Dau Coroana Promit ❤️
Bună Sper Sa Mă Puteți Ajuta. (De Preferabil Pe Foaie)a) (x + 1)² = X(x + 3) – 5;b) (x-2)²=x(x-5)+7c) (x - 2)(x + 2) + 11 = X(x + 7);d) (x-3)²=(x+1)(x-1)+16e) (
Va Rog Rapid 60 Pct + Coronita Ex 14
Descriere Unii Detectoar De Metale