RO Study
👤
Lulu107
Lulu107
29-01-2018
Limba română
a fost răspuns
Vreau si eu cuvinte cu ua si ea si ie si ia
Răspuns :
Destepta459
Destepta459
29-01-2018
iepure, iarba, ceapa, căprioară, perdeaua(aici e și ea și ua) , acuarele, bogăție, magia, aleargă, ziua, eternitatea.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
AJUTORRR!!! VĂ ROGG MULT AM NEVOIE DE AJUTORR EX.1
Dau Coroana!!! Caracterizeaza Obiectivele Asociatiilor Si Societatilor Cultuale Care Activeaza In Ucraina,Bulgaria,Ungaria,Serbia Si Alte State Cu Populatie Com
Completeaza Propozitiile Cu Cuvintul Sau Numarul Potrivit. A) _______unui Bostan Reprezinta Un Sfert Din 16 Kg, Adica______kg. B)________ Unei Cratite Reprezin
Compară Sămânța Angiospermelor Cu Cea A Giospermelor .VĂ ROG!!
3. Analizează.Ce Dorește Poetul Să Exprime În Versurile De Mai Jos?Si Numai TrândăviaNu Are Un Miros."poezia Ce Miros Au Meseriile ? Va Rog Este Urgent ! Si Mai
Sa Se Determine Termenul In Care Nu Apare X Din Dezvoltarea. ( Materie Clasa A 10-a )Dau Coroana.
NumărulfigurilorScrie Numărul Figurilor Geometrice Dinfigura De La Exerciţiul 1, Corespunzătoarecaracteristicilor Date Mai Jos:4 Laturi De Aceeași Lungime4 Ungh
Va Rog Doar Un Exericitiu Care Vreti Voi Am Mare Nevoie De Ajutor Va Rog Dau Orice
Va Rog Frumos Ajutor Când Te Aperi, Oamenii Te Vor Ataca, Pentru Că Ne Apărăm Când Nu Suntem Siguri De Poziţia Pe Care O Avem. I.Realizează Analiza Sintactică
Complete The 2nd Half Of The Sentences With The PAST SIMPLE And Match Them With The PicturesMY PARENTS WOULD BE VERY HAPPY ...1) ...if I(find) A Real Girl.6) ..