👤
Roxana273
a fost răspuns

Un text de 50-100 randuri in care sa prezinti o persoana din familia ta/pe tine.

REPEDE

DAU COROANA!!! P.S textu poate fi si de 50 propozitii sau 30.Intre 30 si 50

Răspuns :

Singura comoara a vietii mele este mama mea,cea care este alaturi de mine si la bine si la greu.Multa lume se intreaba ce inseamna sa fi aproape de cineva si la bine si la greu,dar mama,este singura care poate explica acest termen atat de simplu la prima vedere dar atat de profund in realitate.Este fiinta care stie sa ma aline cand sunt suparat sau am o durere,ma hraneste cu bucatele cele mai alese si gatite cu atata dragoste.Are grija de mine de la pregatirea mesei si asta chiar de mai multe ori pe z, pana la pregatirea apei de baie si a hainelor dimineata cand somnoros ma chinui sa ma imbrac sa pot pleca la scoala.
Mama care are grija de toti din familie,uita uneori de ea,imbracata acasa lejer sa poata face treaba in timp util,dar cand locul sau evenimentul o cere este cea mai cocheta persoana,ii place sa fie aranjata si dichisita sa atraga atentia asupra fiintei ei.
Ea este mama care oricat de ocupata ar fi nu uita sa dea cate un pupic pe frunte oricand are ocazia.