RO Study
👤
Alina5510
Alina5510
28-01-2018
Engleza
a fost răspuns
ajutatimă la ex 3) dau coroana promit
Răspuns :
IIdfc
IIdfc
28-01-2018
1. B. Can I have a loaf of bread?
2. B. There isn't any butter.
3. A. There are a lot of onions.
4. A. Is there much salt in the food?
Sper ca te-am ajutat!! Coroana? :>
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se RezolvaArata Ca Nu Exista Numere Naturale Care Impartitela 14 Sa Dea Restul 8 Siimpartite La 16 Sa Dea Restul 7.
Puterea Mecanica Este O Marime Fizica Fundmetala Sau Derivata ?? Argumentati Raaspunsul !!
Daca Un Elev Ar Cumpara , Cu Bani Pe Care Ii Are, 4 Carti , I-ar Lipsi 15 Lei . Daca ar Cumpara 3 carti , i-ar Mai Ramane 40 Lei .Ce Suma Avea Elevul ??Va Rog
Cum Rezolv Cu Greedy:Se da O Multime De Numere Pozitive, P Si Un Numar M. Se Cere Determinarea Unui subset A Lui P A Carui Suma A Elementelor Sa Fie Cel Mult M.
Va Rog Sa Ma Ajutati Cu 9·(x-3)=81
Suma A Doua Numere Este 21 Iar Diferenta Lor Esre Cat A Treia parte Din Numarul Mai Mic Afla Cele Doua Numere
Aflati Lungimea Laturilor Unui Triunghi Isoscel, Stiind Ca AC = Baza Triunghiului, AB Este De Doua Ori Mai Mare Decat AC , Iar Perimetrul=60 Cm
Cum Pot Sa Descompun: X la Patrat - X - 6 ?
Am Si Eu Nevoie De Un Raspuns La Un Exercitiu Daca Ma Puteti Ajuta... Exercitiu: Daca Dintr-un Numar X Scad 10, Apoi 8, Obtin 8? Multumesc Si Astept..
Suma A Doua Nr Este 312.iar Daca Se Imparte Unul La Celalalt Se Obtine Catul 2 Si Restul12.aflati Numerele.