RO Study
👤
Anonim
Anonim
28-01-2018
Matematică
a fost răspuns
Calculeaza :
10 + 10 : 10 + 10 =
Dau coroana !
Răspuns :
Rania12340
Rania12340
28-01-2018
10+10:10+10=
10+1+10=
11+10=21
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Indentificati Felul Predicatelor Din Textul Urm: A Fost Odata Un Inparat Acest Inparat Care Avea 3 Fete Pt Ca Era Un Vaduv Amarat Aruncase Toata Dragostea Asup
Urgent! Ofer 50 PCT + Coronita. Imi Puteti Da Si Mie Va Rog Frumos Lectia Cu Complementul Circumstantial De Loc?(Clasa A VII-a )
În 143,88 Ml Soluție Concentrată De Acid Sulfuric Cu Densitatea De 1,39 G/cm3 Se Află Dizolvată O Masă De Acid Sulfuric Pur Care Conține 2,89 * 10 La Puterea 25
O Poezie De 7 Versuri Pentru Mama Când Vine De Undeva . A Mea Vine Din Altă Ţară Cu Avionul . Vă Rog O Poezie Care Rimează . Vă Rog Frumos !
Afla Numarul Necunoscudin Exercițiul : 7+6×(x:4-18)=25
Rescrie Din Text Două Secvente Care Ilustrează O Trăsătură Fizică Si O Trăsătură Morală Specifice Zmeilor .Trăsătură Fizică -Trăsătură Morală -va ROG Frumos Aju
Pentru Vopsirea Unui Cub Este Necesar Un Kg De Vopsea.Daca După Ce Am Vopsit Cubul Îl Tăiem În Cubulete Cu Muchia De 2 Ori Mai Mica De Câte Kg De Vopsea Mai Ave
Citeste Pe Rand Fiecare Fragment Din Textul Aniversarea Gretei. Raspunde La Intrebarile De Mai Jos, Pentru A Intelege Continutul Fiecarui Fragment. Cine? Ce? U
Scrie Enunțuri In Care Cuvintele Date Sa Aibă Valorile Morfologice Indicate : Și-adverb Și-conjunctie Dar-substantiv Dar-conjunctie Iar-conjunctie Iar-adverb
UUUUUUUUUURRRRRRRRRGGGGGGGGEEEEEEEEEENNNNNNTTTTTTTTT