RO Study
👤
Ivandaria42
Ivandaria42
28-01-2018
Limba română
a fost răspuns
Va rog ajutati-ma !!!!!
Răspuns :
Ioanabusuiocgol
Ioanabusuiocgol
28-01-2018
primul este RADU si DANA ............... JENI ,MONICA SI MAGDA .......
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Ma Poate Ajuta?Pentru A Se Prepara 1 L De Sirop Se Pu 30 De Cl De Sirop Concentrat Si Restul Apa.Ce Cantitate De Sirop Concentrat Si Ce Cantiate De Apa Se
Buna! Va Rog Mult Sa Imi Spuneti Si Mie despre Macaraua Electromagnetica....adica Un Fel De Referat...Si Vreau Sa Stiu Daca Macaraua Electromagnetica Este Aceea
Bunicul A Cumparat 4 Saci A Cate 35 Hg Azotat Fiecare Si 2 Saci A Cate 45hg Ingrasamant Fiecare .El A Imprastiat Intr-o Zi 128 Kg, Iar In Alta Zi 97 Hg .Cate Hg
In Ce Epoca Oamenii Credeau In Zei
Calculati Suma Nr;20si35;31si37;42si24;68si11;53si46;75si21;86si13;97si2;64si15.
Spuneti Care Dintre Propozitile Urmatoare Sunt False Si Care Sunt Adevarate. Trapezul Este Paralerogram? Trapezul Are Cel Puti
Se Da Propozitia: De Bagat De Seama Este Usor. Prin Ce Parte De Vorbire Se Exprima Subiectul? Multumesc :)
Explica Cratima Din Structura Sa-ntalnesc.
Cine Ma Poate Ajuta?Pentru A Se Prepara 1 L De Sirop Se Pu 30 De Cl De Sirop Concentrat Si Restul Apa.Ce Cantitate De Sirop Concentrat Si Ce Cantiate De Apa Se
Realizeaza O Compunere (10-20) Randuri In Care Sa Povestesti Un Vis Care Te-a Impresionat Utilizand Adverbe.PS : Am Nevoie Urgent De O Compunere! Va Rog Ajutati