RO Study
👤
Nickname12
Nickname12
28-01-2018
Matematică
a fost răspuns
e=2a:(b-c). Multumesc anticipat!
Răspuns :
Vintiluță
Vintiluță
28-01-2018
2ab-2bc
e=2ab-2bc
Nu se mai pot rezolva deoarece nu mai au aceeasi valoare absoluta.
Cu placere.Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrisoare-planuri Pentru Vacanta De Iarna
Am Un Exercitiu Si Am Nevoie De Ajutor. Am Un Triunghi Dreptunghic Isoscel Avant Lungimea Ipotenuzei Egala Cu 40 Cm. Trebuie Sa Aflut Aria. Raspuns Serios, Va
Demonstrati Ca Mijloacele Laturiilor Unui Trapez isoscel Sunt Varfuriile Unui Romb!!Urgent Dau 20 Pct Pt Asta Vreau Rezolvare Clasa A 7!!!
REZOLVATI ECUATIA;7X+9X=32
Va Rog Traduce-ti In Engleza1.Maria Este Sotia Lui Vasile.2.Sotia Lui Cornelia Este Inalt.3.Nepotul Lui Gheorghe Are O Casa Mare.4.Nepoata Lui Gheorghe Este Ele
An Nevoie De O Propozitie Care Sa Se Termine In Modul Supin Eu Am Propozitia Dar Ultimul Cuvant Care Imi Trebuie Nu Il Am Ma Puteti Ajuta? Aceasta Este Propozit
VA ROG GASITI PREDICATELE SI SCRIETILE LA COMM. a)Sub Sarutarea Zorilor Tot Pamantul,crestat In Mii De Franturi,dupa Toanele Si Nevoile Atator Suflete Moarte Si
Compunere Cu Inceput Si Trebuie Terminata Totul A Inceput Cu Un Bec .....
Sub Actiunea Unei Forte De 5N Un Arc S-a Deformat Cu 2 Cm Determina Masa Corpului Care ,fiind Suspendat De Acest Arc, Il Va Deforma Cu 5 Cm (g=10N/kg)
Text Argumentativ 15-30 Randuri Despre Modul In Care Comunicarea Este Fundamentul Unei Relatii De Prietenie Va Rog Cineva Ma Poate Ajuta?