RO Study
👤
Adybibi67
Adybibi67
16-01-2015
Matematică
a fost răspuns
30+30*0+1 ?
cat ne da ? :)
a)1
b)31
c)61
Răspuns :
Flturemare
Flturemare
16-01-2015
30+30*0+1 30+0+1 30+1 =31 raspunsul corect este b)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De O Compunere Despre O Intamplare Haslie In Care Sa Folosesti 6 Pronume Personale Si 4 Adjective Pronominale Va Rog Ajutatima
Frate, Am Pus Intrebarea Aceasta Akm 10 Minute, Mie Nu Imi Raspunde Nimeni, Eu Ma Straduiesc Sa Le Raspund Tturor, Au Puctele Degeaba . Dar In Fine. Cine Poate
Substantivele Comune Iepure,papusa,lup,leu,cioban Zugrav,floare Si Fulg Sa Se Transforme In Substantive Proprii
Imi Terbuie Definitile La Mate Referitoare La Teorema Lui Pitagora Catetei Inaltimi
Explicati Cum Se Poate Masura Un Sfert De Ora Folosind O Clepsidra Care Masoara 7 Min. Si Una Care Masoara 11 Minute .
Alcatuieste Cate O Fraza In Care Propozitia Completiva Directa Sa Aiba Termen Regent: a.verb ...................... b.locutiune Verbala ...................... c
11/4-3/2 Cum Se Calculeaza?
Notati In Caiete Trasaturile Personajului,asa Cum Raies Prin Fragmentele Selecate. Tot Popa Tanda Plzzzz!:)
Suma A Patru Numere Este 83.Al Patrulea Este 17,iar Primele Sunt Numere Consecutive Pare.Afla Numerele.
Aflati Numerele A,b,c ∈ Q,stiind Ca Sunt Invers Proportionale Cu 2,5,6 Si Ca A-b=15