RO Study
👤
Yasssmiau
Yasssmiau
28-01-2018
Matematică
a fost răspuns
Exercițiul 12
VA ROGG
Răspuns :
Saoirse1
Saoirse1
28-01-2018
Rezolvarea in atașament
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie O Zicatoare Sau Un Proverb Despre Vreme Urgent!!!
Pe Un Plan Inclinat De Lungime L=1m Se Lanseaza De La Baza Unui Corp Cu Masa=2 Kg Si Energia Cinetica=20 J.Deplasarea Pe Plan Se Face Cu Frecare,forta De Freca
Indicati Propoziitile Subordonate Completive Indirecte Din Textul Urmator.: Baba Dochia Era O Soacra Rea,care,intr-un An,de 1 Martie,s-a Gandit Sa-si Trimita No
Imi Spuneti Cum Se Face Aceasta Problema Va Rog Frumos ? Aria Unui Cerc Cu Diametrul De 14 Cm Este Egala Cu ...cm Patrati ?
Daca O Reducere Cu 10 % , Pretul Unui Obiect A Devenit 90 De Lei Care A Fost Pretul Initial ?
Carnavalesc,analog,grotesc,pitoresc,...................femininul Acestor Cuvinte Si Enunturi Cu Ele
Intr-o Punga Sunt Bile De Trei Culori. Dintre Ele, 1/3 Sunt Rosii, 3/4 Din Rest Sunt Albe, Iar Cele 12 Ramase Sunt Negre. Cate Bile Sunt Din Fiecare Culoare
Mihai Si Elena Au Impreuna 300 Lei.stiind Ca Elena Are Cu 24 Lei Mai Mult Decat Mihai, Cati Lei Are Fiecare"
Am Si Eu Nevoie De Cateva Citate Din Amintiri Din Copilarie Din Care Sa Rezulte Portretul Lui Nica .
Intr-o Punga Sunt Bomboane. Daca Bomboanele Se Impart In Mod Egal Unui Grup De 4 Copii, Atunci Raman In Punga 3 Bomboane. Daca Bomboanele Se Impart In Mod Egal