RO Study
👤
DragosDragos111
DragosDragos111
27-01-2018
Limba română
a fost răspuns
va dau1000P!!!!!!!!!!!!!!!!
Răspuns :
Luckylucky
Luckylucky
27-01-2018
Observ ca un străin găsește un obiect străin și-l pune în ghiozdanul propriu eu ii spun ca nu este al lui sau poate ca este de valoare sau periculos
și tu dai pt întrebarea asta 5 puncte nu 1000
sper ca te-am ajutat
Answer Link
Carlaalina
Carlaalina
27-01-2018
Parerea mea este ca nu a procedat corect! Trebuia sa duca acel lucru la directoarea scolii, ca sa vadă al cui apartine. Nu sa il bage in ghiozdaul lui!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5.Alege Din Text Cinci Substantive Și Cinci Verbe. Scrie Un Scurt Text În Care Să-ți Imaginezi Cum A Apărut Un Nume De Sat, Oraș, Apa, Munte. Schimba Caietul Cu
3 Transcrie În Caiet Cuvintele Broască, Floare, Guașă, Ierarhie, Mâine, Neam, Toamnă, Ză paranteze () Deasupra Literelor Care Redau Semi Vocalele
Bună SearaVă Rog Frumos Ajutor Dau Coroanaacolo În Poză Scrie Rama Dar E Raza
Lucrați În Grup Pe De Câte Patru Elevi Completați Schema Cu Informații Și Exemple Potrivite
Ziceti-mi Și Mie Va Rog:2.Textul De Mai Jos Evidentiaza Rolul Învataturi Si Al Tiparului In Cultura Noastra."Daca-am Catit,bine Am Ispitit Si Socotit Si Am Afl
120 X 9-[62 X (8 + A: 7-70: 14)]: 8 + 17 X 3 = 1 100
Problema 179 Urgent........100 Pct
Precizează Sufixele Folosite Pentru Formarea Cuvintelor Subliniate: Este O MĂTUȘICĂ Tare Nostimă ! Stai O SECUNDIȚĂ, Te Rog ! E Și El Un PROFESORAȘ ! Ce Faci, I
URGENTTTR!! VA ROGG ! COROANĂ
Asociază Fragmentul Din Tinerețe Fără Tinerețe De Mircea Eliade Cu Un Text Literar Studiat La Clasă Sau Citit Că Lectura Suplimentară Prezentând În 50 100 De Cu