RO Study
👤
Whatdoyoumean
Whatdoyoumean
27-01-2018
Biologie
a fost răspuns
Va roggg plsss
( 20 + 30 ) :10
Răspuns :
Аноним
Аноним
27-01-2018
(20+30) : 10 = 50 : 10 = 5
Answer Link
MinnieElla
MinnieElla
27-01-2018
( 20 + 30 ) : 10 = 50 : 10 = 5
Succes!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determinati Numerele Prime A,b,c Stiind Ca 2a + 5b +6c = 64. Multumesc Mult...
Îmi Spune-ți Va Rog Genul Literar Si Specia Literară (doină, Pastel, Imn, Oda Etc.) La:-"Miezul Iernii" De V. Alecsandri-"Ce Te Legeni" De M. Eminescu-"La Mijlo
Aflati Probabilitatea Ca Alegand Un Numar Natural Din Multimea{1;2;...;100} Acesta Sa FieUn Numar Naturak De Doua Cifre Un Patrat PerfectO Solutie A Ecuatiei x
Indica antonime Formate Cu Ajutorul Prefixelor De La Urmatoarele Cuvinte:echivoc,a Dispune,onorat,decenta,a Aproba ,temporal,stabil,reverentios,functional,ordon
Atributul Adjectival Din Fragmentul : Vazu O Batrana Carunta
Care Este Legatura Dintre Numarul De Nucleoni Si Numarul De Moli? (heliul Cu 24,092 Nucleoni Cati Moli Are?)
Hey Outeti Sa Ma Ajutati Putin ? 1+2=3+...+1199+1200=?ma Puuteti Ajuta multumesc!
Se Considera Elementul A; Atomul Sau Are 4 Orbitali S, 6 Orbitali P Si 5 Orbitali D, Dintre Care 6 Sunt Monoelectronici. Indica Configuratia Electronica Si Denu
Am Nevoi De Niste Rezumate Si Am Vazut Ca Voi Nu Ma Puteti Ajuta Si Am Sa Va Pun O Intrebare: Imi Dati Si Mie Niste Opere ? Sa fac Eu Rezumate La Ele? va Rog
Construieste Enunturi Cu Sensuri Diferite Ale Cuvintelor: Inima , Imagine , Cruse , Univers ( Cate 3)