RO Study
👤
Brina
Brina
27-01-2018
Matematică
a fost răspuns
Exercițiul 3 va rog!
Răspuns :
Sstefanalexandp36gbg
Sstefanalexandp36gbg
27-01-2018
Definitia spune ca "
În matematică, o
funcție
este o relație care asociază fiecărui element dintr-o mulțime (domeniul) un singur element dintr-o altă (posibil din aceeași) mulțime (codomeniul)."... Asocierile corecte ar putea fi (sper) a) si c).
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculează Și Fa Proba Prin Operație Inversa A) 243+135 8x3 B) 575_2347x9c) 54:6800-139 Help Plss
Masura Unghiului Format De Bicsecroarele A Doua Unghiuri Aduacente Suplementare Este Egala Cu ...? Help, E Urgent Dau Coroana. Vreau Si Figura Sa O Vad.
Rezolvati In Multimea Nr Reale Ecuatia √3x-2=5
Am Nevoie De Mare Ajutor,pana Si Un Singur Exercitiu Daca Il Puteti Face Va Rog Sa Imi Răspundeți,nu Conteaza Daca Nu Le Puteti Rezolva Pe Toate!!!
Fie OX Bisectoarea Unghiului AOB Si OY Bisectoarea Unghiului BOC Unghiul AOB=60 Grade Si Unghiul BOC=90 Grade.Daca Unghiurile AOB Si BOC Sunt Adiacente Află Ung
Acest Exercițiu Va Rog.
Aflați Restul Împărţirii Numărului N=abcabe + 3 Pe Rând La 7.11 Şi 13
Triunghiul Abc Are Aria De 75 Cm Pătrați Pe Laturile Bc Și Ac Se Iau Punctele M Și P Astfel Încât Mp Paralel Cu Ab Și Bm Egal Cu 2 Pe 3 Din Mp, Atunci Aria Triu
Va Rog Am Nevoie Urgent!Dau Coroana.
Se Da Matricea A(α)= [tex]\left[\begin{array}{ccc}\alpha &\alpha &\alpha \\\alpha &\alpha &1\\\alpha &1&1\end{array}\right][/tex] Daca R