RO Study
👤
Obvit
Obvit
27-01-2018
Limba română
a fost răspuns
scritemi un mesaj nu mare cu proumele personale
Răspuns :
Аноним
Аноним
27-01-2018
Draga bunica ,
Dumneata sunteti o persoana minunata si doresc sa va spun ca la vara va voi vizita . Dumnealui , bunicul este si el un om foarte bun si mereu vesel .Dumneavastra , sper sa ma primiti cu drag .
Cu drag nepoata voastra
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutor,va Rog!Dau Coronița!!
Va Rog Ajutatima Scrie Cuvinte Cu Inteles Asemanator Pentru:plai,razes ,patrie,dibacia,sarmana,ceata,chiote,isi Limpezea,mila scrie Cuvinte Cu Inteles Opu
Grupati Urmatoarele Cuvinte In Familii Lexicale: Vant, Trecator, Sunet, A Avanta, Sunator, A Trece, Vantoasa, A Rasuna, Trecere, Trecut, A Suna, A Petrece, Rasu
Cum Se Rezolva Scaderea Intre Doua Puteri Cu Baze Diferite Dar Acelasi Exponent? In Cazul Meu 11 La Puterea 3 Minus 33 La Puterea 3. Va Rog ,daca Ma Puteti Aj
Dacă Ai Putea Avea Un Obiect Magic Care Ar Fi Acela Și Ce Puteri Tiar Place Să Aibă
Dați-mi Exeple Va Rog Frumos De Un : -un Complement Circumstantial De Timp Exprimat Printr-un Adverb.-un Atribut Adjectival Exprimat Printr-un Adjectiv Compus.-
Compara Fractiile Date 3/5 1/6 7/6 5/6 5/5. 6/6 9/9. 7 Pe 3 7 Pe 7 7 Pe 2 7 Pe 5 7 8 7 5 Și 1 Pe 5
Numarul De Grame De 60% Glucoza, Care Amestecă Cu 300 G Solutie 20% Glucoza Pentru A Obtine O Solutie 30% Este: a.60 B.100, C.120, D.160, E.400 Cantitatea De
Trebuie Sa Pun Vreo Virgula ? Dar Uneori E Prea Protector .
Ajutor !!Nu Mă Pricep Deloc!