Răspuns :
Vise?Un cer care nu are limite si o intreagă viata de trăit.Sunt in clasa a 7-insa nimeni nu ma poate oprii sa imi duc gandurile mai departe.Sa-mi duc imaginatia la un nivel inalt ,sa cred ca pot fii mai sus decat cred altii.Sa zbor intr-o lume de culori,sunt puternică ,am o minte matura sunt destul de mare sa stiu ce vreau sa fac.Sunt eu!Si asta contează cel mai mult.Viitorul e al meu ,vreau sa trăiesc fiecare clipă asa cum se cuvine.
Gândurile sunt numeroase pentru orice om.Gândul se schimba asa de repede ca nici nu iti dai seama.Ei,gândurile unui copil din clasa a 7 a pot fi referitoare la scoala,prieteni,note,lecții,familie,vise,dorințe,jocuri si chiar si la viata virtuală.Desigur mai sunt multe alte gânduri.In timpul programei scolare gândurile elevilor sigur sunt referitoare la lecții,profesori,teme,pauze,jocuri,activități,amuzament etc.In timpul liber gândurile incep de la învățarea lecțiilor pt maine pana la statul pe telefon,tableta etc.
Cu siguranta ca orice elev de clasa a 7 a de gândeste la viitorul care constă în liceu,relatii,prieteni,familie,călătorii etc.
Eh,cam astea sunt câteva din milioanele de gânduri pe care le putem avea!
Cu siguranta ca orice elev de clasa a 7 a de gândeste la viitorul care constă în liceu,relatii,prieteni,familie,călătorii etc.
Eh,cam astea sunt câteva din milioanele de gânduri pe care le putem avea!