RO Study
👤
Ipapanaga
Ipapanaga
25-01-2018
Geografie
a fost răspuns
ce s-ar intimpla daca pamintul nu s-ar roti?
Răspuns :
Andriusa2018
Andriusa2018
27-01-2018
in unele locuri ar fi numai ziua in altele numai noaptea,anotimpurile vor fi mai lungi!
asta ii parerea mea!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Afle Masura Unghiului Al Carui Complement Este De 2 Ori Mai Mic Decat El
O Compunere De 15-20 Rânduri Cu O Intamplare Petrecuta La Mare
Sufixe Care Se Termina Cu Nor
Cand O Farfurie Zburatoare A Aterizat In Orasul Meu, Eu Imi Scriam Temele, Iar Prietenul Meu Se Uita La TV. Va Rog Frumos Sa Traduceti In Engleza (am Tradus S
Sa Povestiti Amintiri Din Copilarie Pe Scurt De Ion Crenga Nu Trece Mult Dupa Asta,si-ntr-o Zi, Prin Luna Lui Maiu Aproape De Mosi,Indeamna Pacatul Pe Badita
Redacteaza Un Text De 10 Rinduri Cu Titlul : Sufletul Toamnei In Care Sa Utilizezi Doua Figuri De Stil.
Diferenta Intre Doua Nr Naturale Este De 470 . daca Impartim Nr Mai Mare La Nr Mai Mic Obtinem Catul 5 Si Restul 10 care Sint Nr? a-b=470 a/B=5 REST 10
Perimetru Unui Triunghi Isoscel Este De 56cm.sa Se Afle Lungimile Laturilor Triunghiului,daca Lungimea Laturilor Congruente Este Cu 2 Cm Mai Mica Decit Lungimea
Write A Story Using Past Teneses And The Following Words ...GHOST,.DARK..HAUNTED PIMPKIN... CAULDRON ....BROOM...MIST...WEB...TRIK OR TREAT....OWL...dau Coroana
Se Trateaza 120 G Magneziu Cu O Solutie Acid Clorhidric De Concentratie 36,5% .Se Cere : a) Masa Solutiei De Acid Clorhidric Utilizata b)volumul De Gaz Degaja