RO Study
👤
Glgaroma12
Glgaroma12
25-01-2018
Matematică
a fost răspuns
Cat face 2+2:2 dau coroana
Răspuns :
Sara233
Sara233
25-01-2018
3 sper că te-am ajutat
Answer Link
Аноним
Аноним
25-01-2018
2 + 2:2 = 2 + 1 = 3
Am efectuat prima dată împărțirea.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.Într-o Staţiune Turistică Se Află 30 000 De Persoane (locuitori Şi Turişti ) , Adică 150% Din Numărul Locuitorilor .Câţi Locuitori Are Staţiunea?
(1-i)la Puterea 2014 Cum Se Rezolva?
Trece Nevazut Repede De Necrezut umbla,nu Fuge,nu SareRostu-i Pe Lume E Mare Doisprezece Frati Alearga Anul Cat Este De Lung ,Fug De Zor Prin Lumea-ntreagaNicio
Un Dreptunghi Are Latimea Egala Cu 3cm, Iar Lungimea Cu 2cm Mai Mare Decat Latimea. Calculati Aria Dreptungiului!
Descrie, In Cateva Randuri Aspectul Pelerinei Asa Cum Ti-o Imaginezi Tu Si In Felul In Care Ar Functiona Aceasta. Urgentt! :D
Va Rog Frumos Sa-mi Spuneti Care Este Probabilitatea Ca Alegand Un Numar Din Multimea A={1,2,3,....50},acesta Sa Fie Numar Divizibil Cu 11.
Cum Pot Scrie Pe O Poza Cu Diacritice? Imi Trebuie Pentru Materiale La Revista Scolii. :)
Sa Se Determine Numarul Natural X Din Egalitatea 1+5+9+...+x=231As Dori, Va Rog, Sa Imi Dea Cineva Si explicatia Rezolvarii Acestui Exercitiu!Stiu In Mare Parte
Descrie, In Cateva Randuri Aspectul Pelerinei Asa Cum Ti-o Imaginezi Tu Si In Felul In Care Ar Functiona Aceasta. Urgentt! :D
Ce Sentimente Se Desprind Din Poezia "scoica" De Blaga Si Care Este Tema Acesteia? Va Rog Am Nevoie Urgent. Mersi