RO Study
👤
Mady1111111111
Mady1111111111
25-01-2018
Engleza
a fost răspuns
hellpppp ajutor...ofer coroniță!
Răspuns :
Darianasakura
Darianasakura
25-01-2018
1. had tried
2. had been sitting
3. has just started
. has only played
4. had dust
have been putting away
5. had cleaned
6. had waited
nu sunt 100% sigura ca e corect peste tot(4 prima ) ...
dar sper ca te-am ajutat putin
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Keops Este O Piramida Patrulatera Regulata Si I Este Centrul Bazei Eops. Eo =20m Si Ki=24m Cati Metri Are Triunghiul Kop?
Am Nevoie De Ajutor Urgent!1) 16,8 G Alechene Cu Formula Moleculara C4H8 Formeaza La Oxidare Energica 4,48 L Co2 (cn) Si Consuma 520 Ml Sol De KMnO4,5M La Oxida
Personajul Principal Nu Era Ionel Si Era Imbracat In Maior :) Nu In Marinar Aia E In Dl- Goe Asta E Altceva :)
Daca A=4 Si B+c=12,determinati A(b+c).Astept Rezolvarea.
Triunghiul ABC Este Isoscel. AB= AC, Masura Unghiului A = 20 Grade, D Ii Apartine Lui AC Iar Masura Unghiului DBC Este 20 Grade.Afla Masura Lui ACB.
1. Diferenta A Doua Numere Este 308.Determinati Cele Doua Numere stiind Ca Impartind Pe Unul Din Ele La Celalt Se Obtine Catul 8 Si Restul 35...2.Aflati In Fi
Tu Ce Crezi Cartea E Nesanatoasa? Scrie Un Text Argumentativva Rog Am Nevoie
Cunoscand Suma Sn A Primilor N Termeni Ai Unei Progresii Aritmetice , Gasiti Primul Termen Si Ratia Progresiei Daca:Sn= N²-2n , Oricare Ar Fi N≥1Sn=2n²-n, Orica
Alegeti Din Substantivele: Satul, De La O Mana, A Fagului, Pacala, Pe O Piatra, Stropii, De Ramura, Sumanul, Slujitorii, Ispravnicul.care Sunt Complemente:?care
Trebuie Sa Argumentez De Ce Imi Plac Cartile De Aventura ,de Magie Si Jurnalele De Calatorie. Va Rog Ajutati-ma.