RO Study
👤
Untip1
Untip1
25-01-2018
Limba română
a fost răspuns
Cine poate să imi faca compunerea
Răspuns :
Irina007stan
Irina007stan
25-01-2018
nu am citit cartea, dar daca vrei pot sa.ti scriu schema apartenentei genului epic
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Comenteaza Semnificatia Incipitului Si Anume: Omul Sa Fie Multumit Cu Saracia Sa, Caci, Daca E Vorba, Nu Bogatia, Ci Linistea Colibei Tale Te Face Fericit. ''Mo
Indicati Forma Literara A Cuvintelor : Intai,paseri,stigleti,fluerari,(chemare)strinsa,colori Si Inlauntru.
Dati-mi Si Mie, Va Rog, Exemple De Structuri Care S-au Fixat In Limba Romana Cu Sens Figurat ! :o3
Va Rog Sa Ma Ajutati Va Dau 11 Punncte. Pt; Clasa 8 A SA MA AJUTATI2Reformulati urmatorul Titlu Al Unui Articol De Ziar Pentru Ca Evenimentul Sa Fie Prezentat
Analizeaza Subst : Psalmii,prorocului,lumea,poporul "Dar Ce Sa Faca? Sa Citeasca Psalmii Prorocului David? Imi Pare Rau Sa Te Aud Vorbind Asa Despre Lumea Munci
Stiind Ca X\y=2\3, Calculati 6x+y\x+3y . plizz Ajutatima Va Rog Apropo \inseamna ,,pe''
Ce Semnificatie Are Cuvantul "omida Neagra"?
1kg De Portocale Este Cu 2ei Mai Scump Decat 1kg De Mere. Afla Pretul Merelor Si Al Portocalelor Stiind Ca 15 Kg De Mere Si 4 Kg De Portocale Costa In Total 12
Trei Texte Coerente Si Corecte In Care Sa Utilizati Cate O Singura Data Grupele De Termeni : A.) Agricultura Itineranta,pomicultura,petrol,clorosodice,servicii,
Catul Impartirii A Doua Nr Este 5 Iar Resul 27 Daca Adunam Deimpartitul Impartitorul Catul Si Restul Obtinem 287 Afla Numerele