RO Study
👤
ALove1
ALove1
25-01-2018
Engleza
a fost răspuns
VĂ ROG AJUTAŢI-MĂ LA EXERCIŢIUL 3
Răspuns :
Bianca111736
Bianca111736
25-01-2018
a. Her is my mother
b. Her is my little brother
c. Her are/is my grandparents
d. Her is my father
Sper ca am scris bine si ca ti.am fost de folos!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
URGENT.DAU COROANA.Examinaţi Lista De Verbe Propuse. Alegeţi 5 Dintre Ele Şi Utilizați-le În Enunțuri Dez- Voltate În Calitate De Predicate Verbale: A Vorbi, A
2. Completați Spațiile Libere Pentru A Obține Propoziţii Adevărate. i) În Figura Alăturată, Punctul De Pe [BM Care Este Egal Depărtat De latura [AB], Respectiv
5.9. Scândura Omogenă AB Din Fi- Gura 5.9 Are Densitatea P=0,6 G/cm³ Şi Dimensiunile L=4 M, L = 25 Cm, H = 40 Mm. La Capătul A Al Scân- Durii Este Aşezat Un Cor
Compune O Compunere Despre Conducătorii Romani: Gelu,Dragos Si Basarab 1 . Astept Raspuns Cat Mai Repede,va Rog !!
Suma A Două Numere Este 84. Dacă Se Împarte Primul Număr La Al Doilea, Se Obține Câtul Şi Restul 0. Află Numerele.
Cit Costa Porumbul Pregatit De Padurari Pentru Hrana A 10 Caprioare Din Padure Daca Pretul Unui Kilogram Este De 1 Leu ?Cât Costă Porumbul Pregătit De Pădurar P
Va Rog Mult Este Pt Maine Si Imi Pune Nota
Trei Frati Au Împărțit Suma De 4900 De Lei. După Ce Primul A Cheltuit 0,25 Din Partea Sa, Al Doilea 33.(3)% Din Partea Sa Și Al Treilea 20%, Ei Au Ramas Cu Sume
Read The Extrate.eight Sentences Have Been
6. . Scrie: A) Cel Mai Mic Nr. Par Şi Cel Mai Mare Nr. Impar Format Fiecare Număr Din Câte 6 Cifre. B) Cu Litere Următoarele Numere: 759 - 9817- 304 015-