RO Study
👤
Juliana1234
Juliana1234
25-01-2018
Matematică
a fost răspuns
Va rog, ajutati-ma!!!!
Răspuns :
XxRazer
XxRazer
25-01-2018
Ti-am scris pas cu pas ce trebuie sa faci. Succes!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
S̆a Se Determine Num ̆arul Natural A Din Egalitatea: 13 + 10 × [5 × A + (14 × 17 − 2 × 29) : 5] = 2021.
Dacă Prin Activarea Contactului 1 Al Imtrerupatorului K Soneria S Suna Iar Prin Activarea Contactului 2 Al Intrerupatorului K Lampa H Luminează Completează Schi
Completați Caseta Astfel Incit Sa Se Obțină O Propozitie Adevărată Daca A=3-5 Și B=4\3×9\2,atunci Valoarea Raportului A\b Este Numărul
Am Depus La Banca 1200 Lei Cuj O Dobanda Anuala De 5%. Ce Suma Voi Avea Dupa Un An?
Bună! Mă Puteți Ajuta Vă Rog Frumos La Acest Exercițiu? 5. Urmărește Filmul "Călătorie Pe Lună" Realizat De Georges Méliès Și Realizează O Prezentare A Acestuia
Completați: 1.eu Pot Sa… 2. Eu Nu Pot Sa…. 3. M-a Ajutat Sa Am Încredere In Mine ….. E Ff Urgent
2. Într-o Urnă Sunt 7 Bile Albe Şi 5 Bile Negre. Care Este Numărul Minim De Bile Ce Trebuie Luate Fără a Le Privi Pentru A Fi Siguri Că Am Luat: a) O Bilă Albă?
Ma Puteți Ajuta?Va Rog
Pentru Confecţionarea Unei Cămăşi Se Folosesc 1- 1 Supra 2 Metri De Material. Aflați Câte Cămăşi Se Pot Confecţiona Din 15 Metri De Material.
Va Rog Mult URGENT!!!!