RO Study
👤
KillR669
KillR669
15-01-2015
Limba română
a fost răspuns
Elevat inseamna manierat sau civilizat?
Răspuns :
Agent111
Agent111
15-01-2015
eu cred ca este prima idee manierat ......
Answer Link
Cleverboy
Cleverboy
15-01-2015
manierat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Sunt Substantivele Cu Functia Sintactica De Nume Predicativ Si Ce Cazuri Au?: Fotografiile Sunt Cu Bunicii Mei. Radu Este Un Bun Coleg. Discutia Purtata De
Scrie Numerele Care Au Cifra Sutelor Cu 3 Mai Mica Decat Suma Dintre Cifra Zecilor Si Cea A Unitatilor
Cum Adica :Mandra Craiasa?
Dau Coronita+8 Pcte Daca Rexolvati Ambele Probleme!!!!!! 1)Compune O Problema Dupa Ex:6×(4+3) 2)Completeaza Casetele Libere Cu Nr. Potrivite Pentru Ca Egalitati
Spuneti-mi Va Rog O Cauza Si O Consecinta La Evenimentul Lupta Romanilor Cu Expansiunea Otomana
Trei Muncitori Au Efectuat Intr-o Luna Piese De Schimb Pentru Tractoare Astfel: Primul Si Al Doilea muncitor 21 630 Piese , Al Doilea Si Al Treilea Muncitor
Spuneti-mi Va Rog : 3 Tipuri De Plante ( De Camera De Gradina)Structura Lor Sa Contina: Denumirea Plantei ; Numarul De Sepale Si Petale ; Cite Stamine Are Si Pi
PROPOZITII CU CUVANTUL CETATI
Care Sunt Cuvintele Din Campul Lexical Al Cuvantului Maior
Pls...Engleza :)) Mersi Anticipat :)"Write A Short Paragraph (6 Sentences) About Your Own Reading Preferences And Give Some Reasons"