RO Study
👤
Anonim
Anonim
24-01-2018
Matematică
a fost răspuns
30 mm=dm?
VĂ ROG MULT!!!
Răspuns :
NaomiAndreea11
NaomiAndreea11
24-01-2018
30mm=0,3dm spor la teme
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Maine Am Test Din Derivate Simple Si Compusespneti-mi Shi Mie Pasii Sau Cm Se Rezolva Si Ce Trebuie Scris In Rezolvarea La Simple Si Nu La Cele Compuse.va Rog A
Sa Se Afle Trei Nr Stiind Ca Sunt Invers Proportionale Cu Nr 0,5 0,(3) 0,25 Si Au Suma 36
Salut!As Vrea Si Eu Sa Stiu Care Sunt Personajele Secundare,principalul Il Stiu,si Mai Spunt Unele Care Apar Mai Putin In Fine....Din Amintiri Din Copilarie - P
Va Rog Ajutatima La O Tema Pe Maine , Doua Compuneri De 10-15 Randuri Una Cu Descriere Obiectiva Si Una Cu Descriere Subiectiva Cu Titlul "PRIMA ZI DE SCOALA"
Diferenta A Doua Numere Naturale Este 46 . Dacase Inparte Primul Numar La Al Doilea Se Obtine Catul 5 Si Restul 2. Sa Se Afle Cele Doua Numere
Daca :b+c=9c+a=11a-b=?
Nu mai Am puncte. Va Rog sa Ma Ajutati
1) Fie ABC Un Triunghi Dreptunghic Cu M(A)=90:a) Calculati AB,AC Si Tg C, Stiind Ca BC=13 Cm Si Sin B=12\13b) Aflati BC Si Sin B, Daca AB=3 Cm Si AC=3√3 Cm.c) C
Vreau Sa Imi Spuneti Demonstratia Ca Pasa Hassan Este O Balada Culta.Acum Va Rog.
Mergand De Acasa Spre Scoala Adrian Se Gandeste:am Parcurs 2/5 Din Drum Adica Cu 25 M Mai Putin Decat 1/2 Din Drum.cat Este Lungimea Drumului Pe Car Trebuie Sa-