RO Study
👤
Arry11
Arry11
24-01-2018
Engleza
a fost răspuns
Help me pls!
Ajutati ma cat mai repede!
Dau fundita!
Răspuns :
Andrei7556
Andrei7556
24-01-2018
1. caada, france, spain, uk, japan, mexic, australia, china
3. 1) fingers
2)mouth
3) nu stiu..
4)ears
5)nose
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Write The Words In The Box Under The Pictures.Listen And Check. Then Listen Again And Repeat.youth Hostel, Castle, Beach, Campsitemountains, Lake ,railway Stati
Ajutatima Va Rog Frumos Sa Fac Exercitiul 2 Va Rog Frumos
Pentru Arderea Completa A 4 Volume De Amestec Gazos Ce Contine O Alchina Si Hidrogen Sunt Necesare 20 Volume De Aer ( 20% O2). Trecand Acelasi Amestec Peste Un
Metoda Comparației :7 Mere Și 2 Pere Costa 9 Lei Iar 5 Mere Și 3 Pere Costa 8 Lei Cât Costa 2 Mere Dar 4 Pere?
Luca Are Înălțimea De 1, 50 La Calculat Că Ar Cântări Cu 1 Kg Mai Mult Ar Avea Indicele De Masă Corporală 20 Ce Indice De Masă Corporală Are Luca. Dau Coroana.
La Un Concurs Sportiv A Participat Un Numar De Sportivi Cuprins Intre 21 Si 43 . Cati Sportivi Au Participat , Daca Ei Au Putut Fi Repartizati In Formatii De Ca
Vreau Întrebări Din Această Lecție Dau Toate Punctele Îmi Trebuie Pe Luni!
#264 MaxCif Pb Info Cerinţa Se Dau Mai Multe Numere Naturale Formate Din Exact O Cifră. Determinaţi Cifrele Cu Număr Maxim De Apariţii. Date De Intrare Fişierul
Problema Numarul 4.Va Rog,este Urgent!
Va Rog Daca Puteti Sa Continuati Aceasta Propozitie, Ca Nu Mai Am Idei. Gasita Unde Se Afla Casa Ei, ........................ P.S: Unde Am Pus Eu Punctele Alea