RO Study
👤
Camy690
Camy690
24-01-2018
Matematică
a fost răspuns
Vă rog să mă ajutați la aceste exercitii
Răspuns :
Siriteanuelena8
Siriteanuelena8
24-01-2018
sunt bun nu???????????????????????
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Considera Funcția Scalara F(r)=r, Unde R E Modulul Vectorului R Cu Punctul De Aplicație În (0,0,0) (coordonatele Carteziene X,y,z)scrieți Explicit F(x, Y, Z)
A) Adună Diferenta Numerelor 68 Și 39 Cu 40.Din 100 Scade Succesiv Numerele 50 Şi 15.c) Micsorează Cu 3 Produsul Numerelor 6 Si 4.d) Măreşte Cu 7 Cîtul Numerelo
Aflați Măsura Unghiurilor A O B Și B O C Dacă A Unghiul Aob Plus Unghiul BOC Egal Cu 136 De Grade Și Unghiul Aob Supra Unghiul BOC Egal Cu 5 Supra 3
Un Bilet Prin Care Să Anunți Părinții Ca Ai Plecat La Colegul Tău, Mihai Ca Să-i Dai Temele Pentru Că Este Bolnav.
In Afara De Romani Care Traiesc Si Alte Nationalitati In Cluj? Daca Raspunsul Este Afirmativ, Mentioneaza Care Sunt Acestea. Dau Coroana La Cine Raspunde Corect
Se Considera Numerele Intregi A = -6 + (-3) • (-4) Si B = 1 - (-6) :(+3). Calculati (-a) • B,a : (-b) Si (-a) La Puterea B. Help!!!!!
Bună Ziua, As Avea Și Eu Nevoie De Mare Ajutor, Am De Făcut Un Mic Eseu Despre Vitamine Mai Exact De Administrarea Lor, Externa, Interna,nu Găsesc Nimic Legat D
2 Figuri De Stil Dif
Alcatuieste Trei Fraze Cu Propozițiile Circumstanțiale De Mod Care Sa Se Alde In Diferitepozitii Față De Regentă DAU COROANA!
Compară Numerele A Și B Unde:A = [(1,44 : 2,4 + 0,5² - 0,3 ∙ 0,8) : 6,1] ∙ 1000 - 9,1²și B = [1,2² - 0,72 + (1,2 - 0,7)²∙ (15 : 3)]³.R: A = 17,19 > B = 7,645