RO Study
👤
Marin325
Marin325
23-01-2018
Matematică
a fost răspuns
Exercitiul 13 va rog coroana
Răspuns :
Andreea2008M
Andreea2008M
23-01-2018
caiete 2/3 din 18 lei, 2/3 x 18 = 2x6=12
18-12=6 lei ramasi
2/3 din 6 = 2/3 x 6 = 2x2=4 lei costa pixul
din banii ramasi scadem pixul 6-4=2 lei
2 lei costa inghetata
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Exercitiul 2 Va Rog Repede Dau Coroana
Help,, Va Roggg Din Suflet Fost Punctul C Am Nevoie
Aflați Patru Numere A B C D Știind Că B Este Cu 8 Mai Mare Decât A C Este Dublul Lui B C Este Sfertul Lui D Iar Diferența Dintre B Și A Este 77
Bună! Am Nevoie De Ajutor Cât Mai Repede Vă Rog!exercițiul 2 De La A La G
Se Considera Funcția F(x) =a-x, Aparține Lui R. SA SE DETEMINE A Știind Ca Punctul A(4,-2)aparține Graficului Funcției F.
Află Suma A Trei Numere Știind Că Primul Este 563, Al Doilea Este De 6 Ori Mai Mare, Iar Al Treilea Este Co 1275 Mai Mic Decât Al Doilea. Reprezintă Grafic Cele
Bună!!Mă Puteti Ajuta Si Pe Mine?! In Reperul Cartezian XOy Consideram Punctele A(1,0) Și B(0,3). A.)Determinați Coordonatele Punctului P Astfel Încâ
Cu Ocazia Sosirii Primaverii, Elevii Unei Scoli Merg La Muzeu , Insotiti De Profesori. Biletul Pentru Un Elev Costa 3 Lei, Iar Pentru Un Profesor 7 Lei. Stiind
Prezinta In Maximum 5 Randuri Semnificatia Structurii : Au Venit Dar Boieri De Toate Spitele, Feciori De Imparat, Pana Chiar Si Feti-frumosi, Dar Niciunul N-a F
Suma A 4 Nr Este 107.Primele 3 Sunt Consecutive Impare Iar Al Patrulea Este Cu 7 Mai Mic Decat Ptimul.Aflati Nr?