RO Study
👤
Mvelkup2z0zm
Mvelkup2z0zm
22-01-2018
Engleza
a fost răspuns
Imi trebuie urgent!Dau coroana!!!
Răspuns :
Critical4134
Critical4134
22-01-2018
very bad-dreadful,appialling
nice (of food)-delicious,tasty
very pretty-beautiful,stunning
very good-superb,wonderful
interesting-fascinating,exiting
Sper ca te-am ajutat!P.S Vreau coroana
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Paranteză 13 Minus 3 Ori 4 Închidem Paranteza Ori 18 Împărțit La 6 Egal Cu 6 Minus A Împărțit La 9
Formulează Întrebări Potrivite Rezolvă Problemele Obținute Cu Justificări Și Prin Exercițiu Pentru O Zi La Un Magazin De Electrocasnice Sau Vândut 26 De Ani Si
Numarul Cu 15 Mai Mare Decat 480 Este
HEEELPPP PLS!!!!!!Un Trapez Isoscel Are Bazele De 14 Cm Şi 20 Cm. Aflați Înălțimea Trapezului , Dacă Lungimea Laturii Neparalele Este Egală Cu 10 Cm.(CU DESEN D
Fractiile Supranitare Cu Numaratorul 5
Complète Avec Le Nom De La Saison:• Il Fait Doux. C'est• Il Fait Froid. C'est• Il Fait Chaud. C'est• Il Fait Frais. C'est
Va Rog Ajutați-mă Urgent. Dacă Un Obiect Costa 30 Lei, Cât Va Costa Acesta După O Reducere De 20 %?
Conjugați La Modul Indicativ, Timpul Mai Mult Ca Perfect Verbul A DesfasuraVa Rog Urgentt Dau Coroana!!!
Figura 2 Reprezintă Schița Unui Teren. Patrulaterul ABCD Este Paralelogram Cu AB=12 Radical 2m, BC = 12m, M( A) Arătați Că Perimetrul Triunghiului DCF Este Egal
5 X 333 - ( 48 X 10:2 + 54 X 10 + 600:5:3-2 X 25 ) = ? Vreau Răspunsul Pana La Ora 4:00 Va Rog E Urgent