RO Study
👤
Demenciuk
Demenciuk
15-01-2015
Matematică
a fost răspuns
fractia
48 supra 72 este echivalenta cu
Răspuns :
Veronica0
Veronica0
15-01-2015
48/72=24/36=6/9=2/3
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Doi Turisti Pleaca Unul Sore Celalalt, In Acelasi Timp, Din Doua Arase Diferite. Primul Are O Viteza De 4 Km/h, Iar Al Doilea Merge Cu 100m/minut. Cati Kilometr
Enunt In Care Pronumele Relativ "cine" Sa Introduc O Subiectiva
Varful A al Triunghiului ABC Se Afla Pe Mediatoare Segmentului BC , Daca AB=5 Cm , Atunci Ac = ..... Cm
Redactează Un Text 10-15 Rânduri În Care Să Prezinţi Programul Pentru Şapte Zile.în Compunerea Tactu Utiliza Şi 2 Adverbe De Timp ,2 Adv. De Loc Şi 2 Adv De Mod
Daca Digonala Unui Trapez Dreptunghic Este Perpendiculara Pe Latura Neparalela Inseamna Ca E Perpendiculara Si Pe Cealalta Diagonala?
Buna!!! Ajutati-ma sa Rezolv Aceasta Ecuatie!!!!! (-8)+(-8)+......+(-8) (100 termeni)
Am Si Eu Un Exercitiu Ma Ajutati Varog?Completeaza Spatiile Punctate Cu Interjectii Care Exprima:bucuria/satisfactiasupararea/dezamagireasurprizaindoiala/spaima
Calculeaza Latura Patratului Cu Perimetrul De 20 Cm
- Cu Banii Mei pot Lua 2 cozonaci ,afirma X. - Am aceeasi suma si Cumpar 3 Sticle
Unde As Putea Gasi O Carte Cu Toti Regii Unei Tari De La Primul An La Ultimul An Si Cu Tot Cu Informatii Despre Ei?Exista?Daca Da Despre Ce Tari Exista?