RO Study
👤
Ana3456789
Ana3456789
22-01-2018
Istorie
a fost răspuns
Ce este gresit la aceasta harta?
Răspuns :
Mariam22
Mariam22
22-01-2018
Care hartă? =P ...........
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Face: 5 ( 3x - 1/2 ) = 2 ( 3x - 1/2 ) + 3 ? Multumesc !!!!
Nu Vă Supăraţi, Dar Nu Am Înţeles Ecuaţiile Şi Inecuaţiile Cu Parametru, Îmi Poate Cineva Explica Clar? Vă Rog Mult.
Vreau Un Text Agumentativ In Care Imi Exprim Opinia In Legatura Cu Importanta Incercari oamenilor De A Fi Mai Buni
1.Perimetrul Unui Patrat Este Cu 180 Mai Mare Decat Latura Sa.Aflati Perimetrul Patratului.2.Un Dreptunghi Are Perimetrul De 90m,iar Lungimea Este De 2 Ori Mai
Afla Pe Rand ,suma,diferenta,produsul Si Catul Numerelor Din Fiecare Pereche: 306 Si 9;186 Si E;275 Si 5;21320 Si 4.
Scrie Expresii Cu Cuvantul ,, Limba ''
Ndica Valoarea Cuvantului Ei,din Structura Ei,cu Micsuneaua Se Schimba Vorba,adeveri Siretul,asta Da Si Alcatuieste Un Enunt In Care Sa Aiba Alta Valoare Morfol
Un Obiect Obiect ,care Costa 200 Lei S-a Scumpit Cu 20%.Aflati Pretul Obiectului Dupa Scumpire..
Am Nevoie De O Compunere De 10 - 15 Randuri In Care Sa Exprim Opinia In Legatura Cu Ingrijorarea Mea Fata De Poluarea Mediului
Un Vas De Forma Unui Cub ABCDA'B'C'D' are Lungimea Laturi AB=18 Dm .a)Calculati Aria Triunghiului A'C'B. B) Precizati Cati Litri De Apa Incap In Vasul Sub Forma