RO Study
👤
ELEV2018
ELEV2018
22-01-2018
Limba română
a fost răspuns
REPEDE AM NEVOIE DE FACUT EX 6
Răspuns :
Iovaana27
Iovaana27
22-01-2018
Raspunsul este: a) in cazul N. - subiect.
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Zice Si Mie Cineva cat Este Aria Unui Triunghi Echilateral Cand Avem Inaltimea? Multumesc Celui Ce A Fost Dragut Sa Ma Ajute Si Pe Mine!
Dintr-un Trunchi De Arbore , Avand Sectiunea Un Cerc Cu Raza De 20 Cm Si Cu Lungimea De 4 M , S-a Cioplit O Barna In Forma De Paralelipiped Dreptunghic , Cu Ace
Cine Ma Ajuta Cu O Compunere In Care Sa Fie Vreo 4-6 Adjective Invariabile? Multumesc!
Imi Puteti Face Si Mie O Scurta Incheiere De Vreo 2-3 Randuri la O Compunere Expresiva Despre Natura?
Buna Cum Se Face Ex;37reprezinta50%din X
La Un Concurs De Matematica Se Acorda 5 Puncte Pentru O Problema Rezolvata Coresct Si Se Scad 3 Puncte Pentru O Problema Rezolvata gresit.Un Elev A Trimis 12 P
Vlad Are Cu 15 Lei Mai Mult Decat Sora Sa. Cat Trebuie Sa Cheltuie Sa Aiba Mai Putin Cu 3 Lei Decat Ea?
Descompuneti In Factori :x⁴-18= ?x⁴-4x+3= ?x²-6x+6= ?
Probleme Practice:1.Raportul Dintre Lungimea Si Inaltimea Unui Dreptunghi Este [tex] \frac{8}{5} [/tex]. Stiind Ca Perimetrul Dreptunghuilui Este De 130 Cm,afla
Doi Muncitori Primesc Pentru O Lucrare Suma De 344 De Lei. Primul Muncitor A Lucrat 15 Zile, Iar Al Doilea 12 Zile. Cat A Primit Fiecare , Stiind Ca Primul Pri