Răspuns :
Era ajunul Craciunului.Pădurarul si cei 2 copii ai săi ,au mers in padure in cautare de brad pentru Craciun.Bradul nu trebuia sa fie foarte inalt ,dar nici prea mic,des cu o culoare verzuie plăcută ochiului.Ajunsi in pature acestia se uită dupa un brad numai bun.Cautand in jur cu privirea,acestia zaresc intr-un brad 2 veverite care se jucau.Ce frumos era bradul!Era exact ceea ce cautau.Tatal scoase toporul si vroia sa taie copacul.
-Hey,micutilor,vă rog sa nu taiati bradul acesta.Este casa noastra!N-avem de ales!Stiu ca mai sunt brazi in pature ,dar in acesta sunt toate ghindele noastre si ar dura o vesnicie sa le mutam!
-Chiar am vrea sa va ajutam ,dar acesta este bradul perect pentru Craciun!
-N-aveti nici un pic de milă de noi?Brazi cum cautati voi mai sunt o multime!N-are padurea un brad mai frumos care sa vă placă?
-S-ar putea sa l putem convinge pe tata!Numai să gasim alt brad!
Copii merg la tatal lui.Dupa un timp vin la copacul unde erau veverite.
-Am rezolvat!
-Nu mai taiati bradul nostru?
-Nu!Si nici altul!Vom cumpăra unul care sa fie in ghiveci!
Veveritele sar de fericire pe ramurile bradului.
Dupa ce au iesit din padure copii si tatal lor merg la piata sa cumpere un brad in ghiveci.
-Hey,micutilor,vă rog sa nu taiati bradul acesta.Este casa noastra!N-avem de ales!Stiu ca mai sunt brazi in pature ,dar in acesta sunt toate ghindele noastre si ar dura o vesnicie sa le mutam!
-Chiar am vrea sa va ajutam ,dar acesta este bradul perect pentru Craciun!
-N-aveti nici un pic de milă de noi?Brazi cum cautati voi mai sunt o multime!N-are padurea un brad mai frumos care sa vă placă?
-S-ar putea sa l putem convinge pe tata!Numai să gasim alt brad!
Copii merg la tatal lui.Dupa un timp vin la copacul unde erau veverite.
-Am rezolvat!
-Nu mai taiati bradul nostru?
-Nu!Si nici altul!Vom cumpăra unul care sa fie in ghiveci!
Veveritele sar de fericire pe ramurile bradului.
Dupa ce au iesit din padure copii si tatal lor merg la piata sa cumpere un brad in ghiveci.