RO Study
👤
Rubytaut
Rubytaut
22-01-2018
Limba română
a fost răspuns
unde au gasit pe Nichifor in Baltag?
Răspuns :
JolieJulie
JolieJulie
22-01-2018
L-au găsit intr-o râpă,între Suha si Sabasa.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determinati Numerele Naturale Care Impartite 6 Dau Rest Egal Cu Patratul Catului
Doua Unghirui Sunt Suplementare Si Congruente. Care Este Masura Lor? Dar Daca Sunt Complementare Si Congruente ?
Prezinta Un Personaj Pozitiv Dintr- Un Basm Citit Din Bibliografie Cate Te-a Impresionat Si Motiveaza-ti Optiunea Intr-un Text De 150-200 De Cuvinte
Catul Impartirii A Doua Numere Naturale Este 3 Iar Unul Dintre Numere Este 9.care Poate Fi Celalt Numar
Analizati Cuvantu ""POATE"" Din Enuntul : Si Apoi Poate Voiam Sa Ma Asigur Ca E Totul Bine ! URGENTTTT
Sinonimele Contextuale Ale Cuv.: Dumbravă, Suri, Viforniță, Povestea. Va Mulțumesc.
Am Nevoie De Ajutor Cu Ex 2 La Franceza Va Rog Frumos Nu Stiu Sa-l Fac,multumesc
Care Sunt Problemele Tinerilor De Astăzi? Va Rog, E Urgent!
Am Nevoie De Raspuns La Aceste Intrebari Capcana. 1.Care An Dureaza O Singura Zi 2.Cine E Cel Mai Iute Din Lume 3.Ce E Aceea Din Care De Tot Iei,creste Mai Mare
ABCDA'B'C'D' Prisma Patrulatera Regulata; AB Egal Cu 12 Cm . Masura Unghiului Format De BD' Cu Planul (ABC) Este De 30 Grade . Aflati Muchia DD'