RO Study
👤
Anonim
Anonim
22-01-2018
Limba română
a fost răspuns
cuvant opus pt cenusie
PLS
Răspuns :
Soimulauriu9
Soimulauriu9
22-01-2018
cred ca este cuvantul alb
Answer Link
Erikateajuta
Erikateajuta
22-01-2018
Sunt doua cuvinte cu sens opus și sunt acestea : alb și argintiu
Succes
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutati-ma Va Rog Dau Coroana Ex 3
Pentru O Acțiune Caritabilă, Ioana A Strâns 24 Lei În Prima Zi, Cu Două Treimi Mai Mult În A Doua Zi, Iar În A Treia Zi A Strâns O Cincime Din Cât A Strâns În P
Stabilește Relația Corectă Dintre Cele Două Coloane:A-rădăcina Sfeclei De ZaharB-sfeclă Furajera Si BorhotulC-melasaD-sfecla RosieE-spanacul Si Livadaa-preparar
Enunț:Rezolvați Următoarele Ecuații: Ajutor Va Rog..îmi Trebuie Rezolvarea Doar La Cele Incercuite
Suma A Doua Nr.este 70 Afl Cele 2 Nr. Stiind Ca Primul Reprezinta 3/4 Din Al Doilea Nr?
Составить Рассказ С Словосочетания Летний День Ясное Небо Полевые Цветы,недалеко За Селом,плетут Венок,собирают Нектар,ширкая Река
Firul Telefonic Dintre Doua Localitati Este Montat Pe O Linie Dreapta Si Este Fixat Pe Stilpi Instalati La Fiecare 50 M.citi Stilpi Sint Daca Lungimea Firului E
Compusul Care Contine Din Punct De Vedere Masic Trei Sferturi De C Si Un Sfert De H Formeaza Prin Arderea Unui Mol ,dou Moli De Apa . Determinati Form Molec
Daca In Triunghiul ABC, M(A) =90°, Se Cunoaște Mediana AM=24 Cm , M Aparține (BC) Si M(C) = 30°, Atunci Lungimea Înălțimii AD,De Aparține (BC), Este Egală Cu ..
Capacitatea Unui Ceainic Este De 1.5l.Cate Can I Cu Capacitatea De 150 No Pot Fi Umplute Dintr-in Ceainic Plin