RO Study
👤
Nicosia
Nicosia
22-01-2018
Matematică
a fost răspuns
Puteți sa ma ajutați la problema numarul14?
Răspuns :
Danaonest
Danaonest
22-01-2018
Sper sa te ajute. Succes
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.efectuati Operatiile: 100*(0.01+0.02+0.03+...+0.09)2. Stabiliti Valoarea De Adevar A Propozitiei: [tex] (0.2)^{3} - (0.2)^{2} [/tex]
Un Obiect De Ieftineste Cu 20%.Dupa Un Timp Pretul Sau Creste Cu 20% Si Devine 280 De Lei.Pretul Initial Al Obiectului A Fost De:A) 280 Lei B) 300 Lei C
2 Propozitii Care Sa Contina Grupurile De Litere Ie Ea Ia
Scrieti Forma Literara De Astazi A Substantivelor: Bisericei, Manastirei, Ulitile.
Ma Ajuta Cineva Cu Citeva Propozitii Pentru Fiecare Din Ele))1)- Am Luat Cenusa Mortilor Din VatraSi Am Facut-o Dumnezeu Din Piatra2)- Pe Care Ascultind-o A Juc
Sa Se Determine Numarul Real X,x+7,x+8 Sunt Lungimile Lautrilor Unui Triunghi Dreptunghic:D
Enumerati Activitatile Casnice Care Necesita Consum De Apa (de Exemplu - Sapalatorul Rufelor , Udatul Florilor , Prepararea Bucatelor etc) Ce Fel De Apa Po
La Inceputul Clasei A VI-a, Doamna Diriginta Prezinta Elevilor Sai, La Ora De Consiliere, Situatia La Invatatura La Sfarsitul Clasei A V-a, Mandra De Faptul Ca
Vă Rog Să Mă Ajutați La Scrierea Unei Compuneri Pe Tema -jocurile De Neuitat Ale Copilăriei Mele Să Fie Multă Descriere Și Narațiune(nu Plagiați)
Am Nevoie De O Compunere De 10-15 Randuri In Care Sa Prezint O Intamplare Imaginara Care Ar Putea Avea Loc In Drum Spre Polul Nord.