RO Study
👤
Bany3
Bany3
21-01-2018
Geografie
a fost răspuns
imi spui sti va rog si mie
Răspuns :
Andreicorciu5
Andreicorciu5
21-01-2018
La exercitiul 3 bifeaza 1,3,4
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Vapor Parcurge Un Traseu In Trei Etape:in Prima 3 Parti Din 8,a Doua O Jumatete Din Traseu Iar Ultima 65 Km Ramasi. Cati Km Are Traseul Si Cat A Parcurs In P
Explica,in Trei Enunturi,semnificatia A Trei Figuri De Stil.
Suma A Doua Numere Este 1,75.sa Se Afle Numerele Stiind Ca A Doilea Este De 2 Ori Mai Mare Si Inca 0,25. Va Rog Este Urgent!!!
Diferenta Dintre Doua Numere Este 43.estimati Valorile Pe Care Poate Sa Le Aiba Descazutul Daca Scazatorul Are Valori Cuprinse Intre 27 Si 37.verificati prin Ca
2x Supra 5y=0,15,trebuie Sa Calculam 10x-3y Supra 5y cei Care Comenteaza, Rog Un Raspuns Amanuntit,celui Mai Bun Dau Coroana
1 Cutie...?l 10 Cutii...20l ?cutii...800l creaza Si Rezolva Problema Dupa Scheme? succese La Rezolvere! ²³√∛·×÷≈≠≤≥≡⇒,⇔∈∉∧∨∞αβΔπФω↑↓
Dare De Ce Nu Gasesc O Propozitie Cu Ghetari
Calculati Probabilitatea Ca Alegand La Intamplare Un Nr Din A=(1,2,3,...,50) Acestea Sa Fie Divizibile Cu 11
Dau 10 Puncte + Coroana [5 Puncte] [URGENTTTTTTTTTT] Indicati Verbele Auxiliare Si Cele Predicative: Eu Am O Carte Din Ea Am Aflat Contopirea [...] au Aparut v
ATENTIE!!! SUNT DOUA PROLEME! 1.Stiind Ca 4 Lazi Cu Portocale Cantaresc 36 Kg,sa Se Afle Cat Vor Cantari 35 De Lazi De Acelasi Fel.Dar 78? 2.La Un Magazin Sunt