RO Study
👤
Sonya9
Sonya9
21-01-2018
Limba română
a fost răspuns
ce semnificare are urarea casa de piatra
Răspuns :
SkamChris
SkamChris
21-01-2018
Are că sens :Căsătoria sa dăinuiască că și o casa din piatră (adică mult timp)sa fie trainică și strașnică .
Answer Link
Dariamoraru
Dariamoraru
21-01-2018
Casa de piatra inseamna sa traiesti multi ani sau mult timp
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Numeroteaza Obiectele Din Imagine In Ordine În Care Ar Cadea Daca Li S.ar Da Drumu In Acelasi Timp(și De La Aceeasi Înaltime).pepene,capsuna,pana Si Mar
În Propozitia "niciun Glas Nu Se Mai Auzea" Ce Functie Sintactica Are Cuvantul "glas"
Buna Cine Ma Poate Ajuta Va Rog.. Eu Am 5 Ani, Iar Mama Mea Are 26 Ani. Peste Cati Ani Varsta Mea Va Fi De 4 Ori Mai Mica Decat Varsta Mamei? Prin Segmente Va R
Determinați Dimensiunile Unui Teren De Forma Unui Dreptunghi Cu Ariade 700 M', Dacă Se Ştie Că Lățimea Acestui Teren Este Cu 3 Metri Mai Micadecit Lungimea Acel
0,018 Decametri = Cati Metri
Este Războiul O Soluție De Rezolvare A Conflictelor? Vreau Cât Mai Multe Argumente Posibil MINIM 10 DAU Coroana.
Realizeaza O Prezentare A Localitati Tale Pe Baza Informatilor Dobandite In Lectia - Comunitatea Locala -
Scrieti Un Text Legat De DESCRIEREA ARHITECTURII Cu Titlul "Se Deschide O Usa...". Va Rog, Urgent.
Scrieti Un Text Cu Intamplari Imaginare Cu Titlul Pe Taramul Zanelor,dau Coroana
Complétez Par L'indicatif Ou Le Subjonctif. Je Constate Que Denis (suivre) Les Conseils Du Médecin. Il Faut Qu'il (prendre) Un Comprimé Toutes Les Six Heures.