👤
S140905
a fost răspuns

Imagineaza-ti un dialog din 8 replici intre fata babei si fata mosneaguluiatunci cand se intorceau de la sezatoare

Răspuns :

-Ai fost foarte rea cu mine,fata babei cind mi-ai desirat fuiorul...
-Si ce daca?Ma enervezi deja cu purtarea asta a ta mieroasa si buna,faci ca tu sa fii mereu in centrul atentiei.Esti si vei fi mereu o prefacuta.
-Est suta la suta sigura ca sunt prefacuta?De cate ori ti-am fost ca o sloga la picioarele tale si te-am ajutat la nevoie.Dar,insa,ori si ce as face tot va purtati hain cu mine si nu iubesc acest lucru,dar indur cu mare greutate.Nu am ce castiga de la voi decat bataie de joc.
-Eu nu te cred ca ma ajuti pentru ca ai o inima tare buna!!!Ai tu vreun interes,poate ti-e frica de mama mea?
-Se pare ca tu nu intelegi si nici nu vei intelege ca unii oameni de pe aceasta lume nu sunt ca tine,sa stii,ca sunt si oameni buni.
-Esti o prefacta mare!Lasa ca vezi tu,nu vei scapa basma curata,te voi spune numai decat mamei mele!
-Poti sa ii spui si tatalui meu,nu imi pasa,dar sa stii,eu le indur pe toate,nu tu.Nu l-am vazut niciodata pe tatal meu ca sa te bata cu biciul,sau mama ta sa isi bata ingerasul.
-Si,apropo,sa stii,nu imi pasa deloc cat induri tu,principalul este ca eu sa fiu mereu prima.

Succese.