RO Study
👤
PisicaNeagra
PisicaNeagra
15-01-2015
Matematică
a fost răspuns
1-9=?
Cine ma ajuta?
Răspuns :
Nedeadaliacristina
Nedeadaliacristina
15-01-2015
raspunsul este 1-9= minus 8! Sper ca te-am ajutat
Answer Link
Alexandra8ada
Alexandra8ada
15-01-2015
1-9=
-8
(minus opt) Sper ca te-am ajutat ;)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analizați Pronumele Demonstrative: "cea" Şi "aceea" Din Propozița " Fapta Ta Cea Mai Bună E Aceea De Care Ți-ai Adus Aminte Mai Puțin"
1. Cititi Numeralele .Transicrieti-le Corect: Unu,doi,trei,patru,cinci,sase,sapte ,opt, Noua, Zece, * Unsprezece,paisprezece,cincisprezece,saptesprezece, Nouas
Vreau Si Eu Doua Enunturi Cu Omografe
Doi Frati Au Impreuna 13 Ani. Peste 4 Ani Varsta Unuia Dintre Frati Va Fi Dublul Varstei Celuilalt. Cati Ani Are In Prezent Fratele Mai Mare? Mersi Anticipat.
Va Rog Frumos Am Nevoie De O Poezie In Engleza De Valentine's Day Sa Fie De 6 Randuri Folositi Cuvintele Love, Kiss, Beautiful, Live Si Eye
Ma Ajutati Va Rog Frumos Sa Conpun Doua Probleme Prima Este.Primul Segment Este De Trei Liniii , Iar Al Doilea De Doua Dar Are Nr 12 Acolada124.aflati Pr Nr.a
O Prisma Triunghiulara Regulata Are Toate Muchiile De Lungime 4cm . Volumul Prismei Este De ... Cm?
Alcatuiest Cate Un Enunt Cu Urmatoarele Cuvinte: drept; Cetatenie; Libertate; Ocrotit; Violenta; Servicii Medicale
Se Citeste Un Numar Natural N. Sa Se Afiseze Suma Cifrelor Impare.
Transcrie Un Cuvant Derivat,unul Compus Si Unul Format Prin Conversiune: Fruza Verde De Aluna, Ma Dusei Noaptea Pe Luna, Sa Gasesc O Floricica, Care